Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 243

Tema: kad najranije test?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Samo ja bas mi je zao sto ti se to dogodilo ,znam koliko je tesko.....
    Posljednje uređivanje od adal : 07.12.2011. at 13:47

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Neopisiva je to bol, pogotovo nakon one sreće da sam ostala trudna bez doktora i bilo kakvih terapija koje sam prolazila u prvoj trudnoći, teško nam je ali eto tako mora biti valjda, nećemo se predati i ići čemo hrabro dalje, neka samo kiretaža prođe kako treba , bojim se užasno toga...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nemoj se bojati bice ok mislim da ces biti pod sedativima i nece boljeti a posle lagano bol,barem je meni bila minimalna,ja sam imala inducirani i nije sve izaslo pa su me cistili onak na zivo,al et prezivelo se i ne moze vise boljeti nego gubitak bebe pa se izdrzi...ako hoces pridruzi nam se na podforum Roditelji andjela,tamo ces sigurno pronaci utjehu i put za dalje....i zelim ti puno srece u petak i javi kak je proslo kad se malo oporavis

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

samoja, žao mi je. Ako si u mogućnosti zamoli ih da ti daju opću anesteziju, nema u svakoj bolnici dovoljno anesteziologa, ja sam čekala 3 dana da dođem na red, iza kiretaže ostaješ dan na kontroli u bolnici ako je bio postupak s općom anestezijom.
    Odgovor na pitanje iz naslova: ja sam čekala dan očekivanog menzesa, pokazalo je plusić

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

samoJa, zao mi je.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    samoJa, zao mi je.
    i meni

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

SamoJa, žao mi je što to prolaziš. Drži se!

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo da vam se javim, nisam prije jer mi nisu ništa radili u petak kako su mi rekli, ostavili su me tako cijeli vikend sve do juće. Juće sam bila napravljena mi je kiretaža, totalno su me uspavali pa nisam zaista nista ni osjetila osim boli u srcu kad sam se probudila .Sad lagano boli ali kao što sam rekla uz tablete koje su mi dali sve će to proći a bol u srcu neće tako brzo. (

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ah draga al nek je i to proslo,a za bol sta reci proci nece al ce s vremenom biti lakse,jednostavno nauci covjek zivjeti sa tim...mene i sad posle 10 i po mjeseci jos uvijek boli ali je bol drugacija...moras biti jaka i ici dalje,odboluj,odplaci,a onda hrabro kreni dalje zajedno s nama u nove pobjede jer jednom ce i nas posjetiti roda...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

samo ja žao mi je.....

malo da podignem temu sa lijepom vijesti..JA TRUDNA
    eto nakon par mjeseci rada uspjelo je ...hvala svima na savjetima...

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

donna..Čestitam!!

samo ja..jako mi je žao i suosjećam s tobom..drži se..

Meni je u oba puta test bio pozitivan dan prije pčekivane M..prvi puta je završilo biokemijskom nakon 2-3 dana..drugi puta sam evo trudnica
    Posljednje uređivanje od Shania : 21.02.2012. at 13:42

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hvala

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    hvala
    Evo i mene stalno pratim no nisam se javljala ali sada kad vidim da Donna ima novosti nemogu a da joj ne poželim svu sreču...

Donna baš mi je drago zbog tebe ,sretno....

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Shania, hvala ti na tvojim riječima, nekako to polako ostaje iza mene no strah je jako prisutan , dobili smo zeleno svjetlo za novu trudnoću no ja se sad toliko bojim da je to prestrašno---

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo drage moje, moram vam se pohvaliti sa dvije crtice na testu prkosutra idem doktoru i nadam se da će ovaj puta sve biti kako treba, tj.vjerujem da hoće....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samoJa, čestitam i javi nam kako ide!

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    samoJa, čestitam i javi nam kako ide!
    evo cure moje, javljavam se iz bolnice, ovje sam već 6 dana , bilo je svega još uvijek se nadam dobrome... juće sam vidjela srčeko svoje bebice i čula otkucaje, a da vam ne kažem da su me u ponedjeljak htjeli na kiretažu jer kao nema otkucaja itd itd.. prića je gorzna i kad to ostane iza mene podjeliti ću je svama,,, samo savjet svima nikad ali nikad do kraja ne vjerujte doktorima...

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj samoJa prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure moje, javljavam se iz bolnice, ovje sam već 6 dana , bilo je svega još uvijek se nadam dobrome... juće sam vidjela srčeko svoje bebice i čula otkucaje, a da vam ne kažem da su me u ponedjeljak htjeli na kiretažu jer kao nema otkucaja itd itd.. prića je gorzna i kad to ostane iza mene podjeliti ću je svama,,, samo savjet svima nikad ali nikad do kraja ne vjerujte doktorima...
    SamoJa, ova tvoja priča je identična priči moje prijateljice. Prvi puta su joj napravili kiretažu jer nisu čuli djetetove otkucaje srca- išla je odmah taj dan jer su imali slobodan termin, drugi put kad je bila trudna, na drugom pregledu su ustanovili opet da djetetovo srce ne kuca i dogovorili su kiretažu za drugi dan.Ona je došla u dogovoreni termin, primila vrata, ali nije ušla. Vratila se doma i par dana plakala. Tada je išla opet svom ginekologu koji je ustanovio da je dijete ipak ŽIVO. Danas je to živahno dijete od 2 godine .

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    SamoJa, ova tvoja priča je identična priči moje prijateljice. Prvi puta su joj napravili kiretažu jer nisu čuli djetetove otkucaje srca- išla je odmah taj dan jer su imali slobodan termin, drugi put kad je bila trudna, na drugom pregledu su ustanovili opet da djetetovo srce ne kuca i dogovorili su kiretažu za drugi dan.Ona je došla u dogovoreni termin, primila vrata, ali nije ušla. Vratila se doma i par dana plakala. Tada je išla opet svom ginekologu koji je ustanovio da je dijete ipak ŽIVO. Danas je to živahno dijete od 2 godine .

Pa ja stvarno nemogu vjerovat da se takve stvari dešavaju, do sada mi je tisuću puta prošlo kroz glavu šta je bilo i prvi put kad sam završila na kiretaži, danima sam pokušavala objasniti doktoru da trudnoća nemože bit 7 tjedana kao što su tvrdili, no sad će zauvijek ostati veliki ? , grozno je to sve, znam samo kad odavde izađem nema me više u ovoj bolnici sigurno, toliko toga sam ovih dana tu čula a i vidjela a i na svojoj koži osjetila da je to prestrasno..(

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ove priče oko kiretaže su grozne. sva sam se naježila. čini se da uvijek treba tražiti drugo i treće mišljenje.
    cure koje ste ovo prošle, žao mi je jako.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo ti mog iskustva od prije cca 15 tjedana:
    dođem na pregled sa 6+3 samo da mi ginićka potvrdi trudnoću jer je bila na skijanju kad sam ja ugledala plus i kad sam vadila 2 bete koje su se lijepo duplale. i ona mene odmah na UZV (iako nisam htjela tako rano, ali pod sumnjom na višeplodnu trudnoću jer je druga beta bila dosta velika, nekak me zašteka na UZV). i malo tamo gleda i kima glavom i veli: "hjooj, baš mi je žao, ali ovo ti je blighted ovum. ima trudnoće, nema ploda. moraš na kiretažu". ja naravno iščubila oči , kaj nije malo prerano za takvu dijagnozu?? prvu T mi je vodila jedna druga ginićka (duga priča) i znam da me prije 8. tjedna nije ni htjela gledati. ova sadašnja se ne da krstit i daje mi uputnicu za kiretažu. sva sreća pa mi frendičina mama radi u bolnici baš na odjelu rodilja i s njom se posavjetujem da pričekam još 2 tjedna te da dođem k njima na UZV. ne moram ni reći kroz kakav sam stres prolazila ta 2 tjedna, bio je takav da mi je od toga tlak narastao na 170 / 90 i da su me kasnije zadržali na komplikacijama. za 2 tj. na pregledu sve je bilo oke, srčeko kucalo, bebica dugačka 16 mm.
    prestrašan mi je taj hladnokrvni stav moje ginićke (koju odmah mijenjam, čim rodim jer za sad mi služi samo da mi daje uputnice, a kontroliraju me od početka ovi u bolnici), plus što je znala koliko dugo radimo na drugoj bebici.
    evo, sad sam već 19 tjedana trudna i sve je za sad oke. tako da nikada ne treba žuriti s kiretažom, do 8 tjedna bi se srčeko svakako trebalo čuti, a ako se pričeka, ništa se loše za mamu ne može dogoditi i ako ispadne da nije sve oke, ili ode samo ili opet nije kasno za kiretažu.
    u mojoj situaciji jaaako puno mi je pomogla Beti3 sa svojim savjetima i iskustvom te neke druge forumašice, da me malo utješe i smire, a malo sam i guglala neka tuđa iskustva. ne bih si oprostila da sam odmah otišla na kiretažu.
    nadam se da ti je ova moja priča malo ulila nadu da će i s tobom i tvojom bebicom biti sve u redu i da ćete zajedno dogurati do kraja, samo trebaš imati pozitivne misli i oslanjati se na svoje instinkte :

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    evo ti mog iskustva od prije cca 15 tjedana:
    dođem na pregled sa 6+3 samo da mi ginićka potvrdi trudnoću jer je bila na skijanju kad sam ja ugledala plus i kad sam vadila 2 bete koje su se lijepo duplale. i ona mene odmah na UZV (iako nisam htjela tako rano, ali pod sumnjom na višeplodnu trudnoću jer je druga beta bila dosta velika, nekak me zašteka na UZV). i malo tamo gleda i kima glavom i veli: "hjooj, baš mi je žao, ali ovo ti je blighted ovum. ima trudnoće, nema ploda. moraš na kiretažu". ja naravno iščubila oči , kaj nije malo prerano za takvu dijagnozu?? prvu T mi je vodila jedna druga ginićka (duga priča) i znam da me prije 8. tjedna nije ni htjela gledati. ova sadašnja se ne da krstit i daje mi uputnicu za kiretažu. sva sreća pa mi frendičina mama radi u bolnici baš na odjelu rodilja i s njom se posavjetujem da pričekam još 2 tjedna te da dođem k njima na UZV. ne moram ni reći kroz kakav sam stres prolazila ta 2 tjedna, bio je takav da mi je od toga tlak narastao na 170 / 90 i da su me kasnije zadržali na komplikacijama. za 2 tj. na pregledu sve je bilo oke, srčeko kucalo, bebica dugačka 16 mm.
    prestrašan mi je taj hladnokrvni stav moje ginićke (koju odmah mijenjam, čim rodim jer za sad mi služi samo da mi daje uputnice, a kontroliraju me od početka ovi u bolnici), plus što je znala koliko dugo radimo na drugoj bebici.
    evo, sad sam već 19 tjedana trudna i sve je za sad oke. tako da nikada ne treba žuriti s kiretažom, do 8 tjedna bi se srčeko svakako trebalo čuti, a ako se pričeka, ništa se loše za mamu ne može dogoditi i ako ispadne da nije sve oke, ili ode samo ili opet nije kasno za kiretažu.
    u mojoj situaciji jaaako puno mi je pomogla Beti3 sa svojim savjetima i iskustvom te neke druge forumašice, da me malo utješe i smire, a malo sam i guglala neka tuđa iskustva. ne bih si oprostila da sam odmah otišla na kiretažu.
    nadam se da ti je ova moja priča malo ulila nadu da će i s tobom i tvojom bebicom biti sve u redu i da ćete zajedno dogurati do kraja, samo trebaš imati pozitivne misli i oslanjati se na svoje instinkte :
    Pa ja zaista nemogu vjerovati.... hvala dragom Bogu da sam tvrdoglava pa tako nisam odma pristala da me u poned. očiste, uglavnom tu sam di jesam, još nekih tjedan dana sigurno to su mi danas rekli, no kad izadem iz ove bolnice nikad više tu... nikad.... Hvala ti na ovom postu jer si me smirila bar malo...

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

samoJa
    Bravo za plusić..nećemo o ovome ružnome, nadam se da će sve ubrzo biti iza tebe i da ćeš doma gladiti svoj trbuščić..
    Želim ti svu sreću!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja i moj muz jakoooooo zelimo bebu ali ipak mislim da ja malo vise vec nekoliko dana imam temp.vec 2,3 dana imam zuckasti gusti iscjedak i pomalo mi se povracalo ujutro,a sad tj danas uzasno,uzasno mi se povraca...proslu M sam imala 27.04 a zavrsila mi je 02.05 tao da mi nije jos vrijeme dobiti,pa nemogu raditi test ja i muz se ne cuvamo nikako od januara..jako zelim vase misljenje i iskustva,nikad prije nisam bila trudna. pozzic

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sreculjice ako misliš da već imaš simptome trudnoće onda bi ti i test svakako trebao pokazati +
    Samo ja želim ti školsku trudnoću do kraja

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje,prije par mjeseci pričam sa poznanicom o spontanom,kiretaži i veli ona kad ti ispričam svoju priču nečeš vjerovati.Naime prva trudnoća,dođe na pregled,isto srce ne kuca,mora na kiretažu.Ode na kiretažu,sve dobro prođe ,ona očekuje prvu menstruaciju,kad nikako da dođe.Smršavila je naglo,mislila je da od toga,prošlo već puna dva mjeseca od kiretaže,ona kod dr.kad ono šok.Dijete je ostalo,kiretažu ko je radio katastrofa,mislim sreća u nesreći.Dobila je živčani slom,nisam mogla vjerovati em da su joj rekli da srce ne kuca,em da nakon kiretaže dijete ostalo.Jezivooo,rodila je dečkića u 7 mjesecu trudnoće,majušnog,ali živog i zdravog.Danas je on školarac!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

o bože.pa kak su mogli reči da ne kuca,a bilo je živo ajme majko šokova za ženu...jadnih li doktora.

glitterbomb avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

bolje mi je da ni ne čitam ove horor priče, jadne žene ti doktori nisu normalni.

OT:radila sam test na dan očekivane menge, dvije crte ko kuća.
    jučer bila kod ginićke, potvrdila UZV i rekla da dođem za dva tjedna da vidi srčeko

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

bog cure mene zanima kada mogu napraviti testić s obzirom da mi kasni 4 dana?i koliko je taj rezultat točan?pozzzzzzzz

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kasni ti?ja bi odmah napravila ,svakako javi rezultat i sretno

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ee imam pitanje sta to znaci ulterus u rvfl uredne velicine i ehogenosti,u kavamu oskudno inhomgenih odjeka,endometrij 7.6mm ??pomoc
    i sta znaci to sto u douglasu nema slobodne tekucine??
    hvala unaprijed

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

To što u douglasu nema slobodne tekućine je dobar nalaz, tj. normalan nalaz
    Uterus u rvf (obično se ne piše l na kraju, ali može) znači da ti je maternica retroflektirana, zavaljena prema nazad.
    Nije to tako rijetko. Bolje je kad je avf, ali nije ni rvf uglavnom problem pri začeću.

Zašto nisi pitala liječnika da ti objasni? Oni to moraju učiniti. Idući put zapiši pitanja na papir i traži objašnjenje nalaza.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam nova na forumu Vec pola godine ja i muz se ne cuvamo,nismo nesto pretjerano se trudili,inace svaki dan imamo odnose,tako da nismo gledali ni plodne dane nit ovulaciju,bla,bla..Sad ovaj mjesec sam bas pratila ovulaciju i plodne dane,koji su bili prije nekih desetak dana. Boli me donji dio stomaka,krsta me bole i sve je kao da cu dobiti vec skoro tih citavih 10 dana a ja trebam da dobijem za 10 dana tek :S prije 2 dana se pojavio smedji isjedak kojeg je bilo samo malko,samo linija tacnije a poslije toga linija svijetlo rozog i sutradan nije bilo nista osim svijetlzuckastog kojeg imam isto desetak dana :S Treba dobiti M tek 23.06 tako da od testa nista.Molim da mi kazete vasa misljenja i iskustva?
    Bradavice su mi narasle i imam mucnine na neku hranu .. Lijep pozdrav

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tipicni simptomi izazvani progesteronom. Mozes biti trudna, a i ne moras. Jedino me malo zbunjuje ova lutealna faza od skoro 20 dana, to zvuci kao predalek datum ocekivane menstruacije, ili preran datum plodnih dana.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Smedji iscjedak kojeg spominjes mogao bi biti implatacijsko krvarenje, drzim fige da je!
    S racunicom definitivno nesto ne valja jer je 20 dana od ovulacije do menstruacije predugo.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Definitivno moguca trudnoca. Ja sam znala da sam trudna 4 dana prije menzisa. Pozitivan test. A jos par dana prije filing da se ulovilo. Drzimo palceve!!!!!!!!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam imala kiretažu krajem 3 mj..nažalost trudnoća je završila u 11 tj prestalo je srce kucati...išla sam na kiretažu ali me nisu usoavali ! užas !! doktorica je rekla da je vjerovatno uzrok gripa....prošlo je 3 mj od tada i krećemo lagano ponovno..držite nam palčeve za +

samoJa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sreculjica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nova na forumu Vec pola godine ja i muz se ne cuvamo,nismo nesto pretjerano se trudili,inace svaki dan imamo odnose,tako da nismo gledali ni plodne dane nit ovulaciju,bla,bla..Sad ovaj mjesec sam bas pratila ovulaciju i plodne dane,koji su bili prije nekih desetak dana. Boli me donji dio stomaka,krsta me bole i sve je kao da cu dobiti vec skoro tih citavih 10 dana a ja trebam da dobijem za 10 dana tek :S prije 2 dana se pojavio smedji isjedak kojeg je bilo samo malko,samo linija tacnije a poslije toga linija svijetlo rozog i sutradan nije bilo nista osim svijetlzuckastog kojeg imam isto desetak dana :S Treba dobiti M tek 23.06 tako da od testa nista.Molim da mi kazete vasa misljenja i iskustva?
    Bradavice su mi narasle i imam mucnine na neku hranu .. Lijep pozdrav
    Ista situacija je bila kod mene što se tiće mrvice smeđeg pa rozkastog iscjetka i u prošloj trudnoći koja je nažalost završila kiretažom i u ovoj sad , no sad sam odmah drugi dan ujutro otišla do doktora i završila 10 dana u bolnici u 5tj trudnoće, i evo nas danas 14 tjedan cuclamo prstić i uživamo....savjet, odmah se javi lječniku.....

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

danas mi je 21 dan ciklusa ,dosta me reže u donjem dijelu stomaka,često mokrim ali me brine što me i pecka malo..e sad ili je neka bekterija a znat ću u utorak jel je jer dala sam urin na analizu..ili mi se sprema možda + daj Bože !

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bože pa malo prije sam pisala ovaj post i sada prokrvarila i to 7 dana ranije !! jel moguće da je to sada M ipak došla ili je došlo do krvarenja prilikom ugnježđivanja? ajoooj...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

donna moguce je da je implantacijsko krvarenje, ali ono je slabije od M.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa stalo je.....vidjet ćemo..javim

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno pouzdanost u plodne dane..da ili ne?!

Lijep pozdrav dragi forumaši!
    Eto zanima me vase misljenje...prije 2 mjeseca mi je menga kasnila 14 dana, sada je kasnila 7 dana...dobila sam ju 7.9.2012. i imala spolni odnos 16.9.2012. s time da je ejakulirao u mene. E sad mene zanima, postoji li mogucnost za bebicu ??? (jer mislim da sam bila u neplodnim danima....)
    Hvala unaprijed!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

poz drage moje...
    mengu trebam dobit oko 7-og 10.....cicke bole vec 10 dana ko lude...piskim svako malo....
    nije mi vrag dao mira i na poslu odem i kupim test kad ono pokaze + ??!!!
    moje pitanje je da li je moguce da mi je pokazalo pozitivno tjedan dana prije ocekivane menge,a odnose sam ila 17.9.
    proslu m sam imala 8.9.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Pinkyy prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav dragi forumaši!
    Eto zanima me vase misljenje...prije 2 mjeseca mi je menga kasnila 14 dana, sada je kasnila 7 dana...dobila sam ju 7.9.2012. i imala spolni odnos 16.9.2012. s time da je ejakulirao u mene. E sad mene zanima, postoji li mogucnost za bebicu ??? (jer mislim da sam bila u neplodnim danima....)
    Hvala unaprijed!
    i meni su tada bili neplodni a evo mi * pokazalo pa sam sad malo zbunjena

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

caruska koliko su ti dugi ciklusi? moguce je, moguce, 10 dana nakon ovulacije moze biti vec lijepi plusic. bolne grudi mogu biti od ovulacije nadalje. a uvijek je moguce i da je zadnja m bila lazna. svasta je moguce najsigurnija ces biti ako odes vaditi krv na hormon bhcg. sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

strah me sad svega...sretna sam a strah me...imala sam vec 4 spontana....
    sutra cu ic vadit betu pa cu vidjet sta dalje...
    a ciklusi...dobijem svakoh 28 dana...tocno...pa me sad i to malo buni...
    Posljednje uređivanje od caruska : 02.10.2012. at 12:57

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

caruska, sretno
    jeste li već napravili kakve pretrage radi ponavljajućh spontanih?

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hmmm.sad si nesto kontam pa i zadnja m mi je bila nakako ,,cudna,, ili mozda umisljam...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

jesmo SVE....sve ok...kazu prirodna selekcija...

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •