Draga Dona, a da se probaš skroz opustiti i ne misliti na to dali češ il ne ostati trudna, možda zvučim nerazumljivo ali eto u kratko moja prva trudnoća---- svim silama sam pokušavala zatrudniti , sve je bilo u redu samnom i sa suprugom koji je isto obavio pregled(onaj muški dio)novaca i novaca sam dala privatniku koji mi je stalno pičio inakcije i sad čepš i sad češ i nikako svaki put bi dobila u dan i tako godinu i po, posvađam se sa suprugom koji me natjera mom giniću u DZ , čovjek mi kaže sve je pet stobom jednostavno se moraš opustiti i ne misliti na to , no da te smirim uzet čemo briseve za koje će nalazi bit gotovi za dva tjedna i onda dođeš. i tako ja isčekivajući nalaze ne razmišljam o trudnoći dođem k njemu TRUDNA... nevjerovatno ali istinito ...nakon svih muka, svih inekcija samo dva tjedna bez razmišljanja i evo danas moje školarke 7 godina...

ne kužim više ništa...šmrc
novaca i novaca sam dala privatniku koji mi je stalno pičio inakcije i sad čepš i sad češ i nikako svaki put bi dobila u dan i tako godinu i po, posvađam se sa suprugom koji me natjera mom giniću u DZ , čovjek mi kaže sve je pet stobom jednostavno se moraš opustiti i ne misliti na to , no da te smirim uzet čemo briseve za koje će nalazi bit gotovi za dva tjedna i onda dođeš. i tako ja isčekivajući nalaze ne razmišljam o trudnoći dođem k njemu TRUDNA... nevjerovatno ali istinito ...nakon svih muka, svih inekcija samo dva tjedna bez razmišljanja i evo danas moje školarke 7 godina...
Odgovori s citatom