Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
SamoJa, ova tvoja priča je identična priči moje prijateljice. Prvi puta su joj napravili kiretažu jer nisu čuli djetetove otkucaje srca- išla je odmah taj dan jer su imali slobodan termin, drugi put kad je bila trudna, na drugom pregledu su ustanovili opet da djetetovo srce ne kuca i dogovorili su kiretažu za drugi dan.Ona je došla u dogovoreni termin, primila vrata, ali nije ušla. Vratila se doma i par dana plakala. Tada je išla opet svom ginekologu koji je ustanovio da je dijete ipak ŽIVO. Danas je to živahno dijete od 2 godine .

Pa ja stvarno nemogu vjerovat da se takve stvari dešavaju, do sada mi je tisuću puta prošlo kroz glavu šta je bilo i prvi put kad sam završila na kiretaži, danima sam pokušavala objasniti doktoru da trudnoća nemože bit 7 tjedana kao što su tvrdili, no sad će zauvijek ostati veliki ? , grozno je to sve, znam samo kad odavde izađem nema me više u ovoj bolnici sigurno, toliko toga sam ovih dana tu čula a i vidjela a i na svojoj koži osjetila da je to prestrasno..(