Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: ožiljak

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno ožiljak

početkom ljeta stvorio mi se naizgled bezazleni prištić na licu, otprilike između obrva. ja sam ga naravno stisnula i na to se pojavio novi, pa opet i tako danima, doslovno jedan na drugi. sami bi pukli pa se stvarala krasta. fuj. gore nego kad sam bila u pubertetu.
    uglavnom, doktorica mi je dala antibiotik i neku antibiotsku kremu od čega je stvarno prošlo, ali ostao je ožiljak. živcira me, baš se vidi.
    čula sam da ima neka krema za ožiljke pa me zanima vrijedi li to išta?

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam imala prometnu pri kojoj sam zaradila 60 šavova na licu, nije bilo mjesta na faci koje nije bilo šivano. 90% ožiljaka je prošlo od kreme CORNERGEL ili CONTRATUBEX, sad se više ne mogu sjetiti. Gotovo se ništa ne vidi, osim onog 1 najdubljeg na čelu, a bio je zaista enormno dubok. Uglavnom, tada, prije 10 godina ista krema se morala prvo naručiti u ljekarni jer je dolazila iz Švicarske. Nadam se da sam pomogla

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

contratubex ima sad u svakoj ljekarni, oko 150 kn. Ali to ti je za smanjivanje crvenila i ako ti je izbočen ti malo popegla i omekša. Ne znam kako je za te male ožiljke, ja sam koristila nakon operacije, nije baš da pomaže.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A meni je baš pomogao nakon prometne, a napominjem da mi je cijelo lice bilo izrezano

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Super! Ja imam 25 cm rez na nozi, tako da meni vjerojatno ne bi ništa pomoglo. Možda je drugačije kad ti režu do kosti i kad se izrežeš površinski.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hvala cure!
    mada kad čitam vaša iskustva, čini mi se da mi nema spasa. nije mi izbočeno već čak udubljeno, kao dva, tri ožiljka od vodenih kozica jedan do drugog.
    nije mi toliko preskupo pa mislim da ću pokušati.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bijelko. mislim da bi tu najviše pomogao neki kozmetički tretman. Ja sam išla na mikrodermoabraziju lica i mogu reći da su mi se ti sitni ožiljci, pjege izravnale i nestale. I ovu zimu se spremam na još dva tretmana.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja kćer je prošlo ljeto pala s bicikla i zaradila 7 šavova na čelu. Nije crven, ali se još vidi, pa me zanima da li ta krema pomaže oko tih "starih" ožiljaka?

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zvjerka prvotno napisa Vidi poruku
    bijelko. mislim da bi tu najviše pomogao neki kozmetički tretman. Ja sam išla na mikrodermoabraziju lica i mogu reći da su mi se ti sitni ožiljci, pjege izravnale i nestale. I ovu zimu se spremam na još dva tretmana.
    vidiš, o tome nisam ni razmišljala. raspitat ću se malo, ne znam ni gdje to rade u puli. stvarno bih to voljela srediti, užasno me živcira.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja kćer je prošlo ljeto pala s bicikla i zaradila 7 šavova na čelu. Nije crven, ali se još vidi, pa me zanima da li ta krema pomaže oko tih "starih" ožiljaka?
    Contratubex je za omekšavanje ožiljaka, tako na njemu piše, da koža ne bude onako tvrda i crvena. Mislim da nema baš toliku kozmetičku primjenu u smisli da ožiljak nestane.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Poanta i je u tome da se svakodnevnom masažom i utrljavanjem kreme koža omekša i da se stvori elastičnost i ožiljak na kraju, kako koji ( kod mene 90% njih ) nestane, što se češće masira i utrljava odn. elastizira, ožiljak bi s vremenom trebao nestrati, to je što se tiče svježih ožiljaka, a za stare ozljede nemam pojma...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Na ovo sam sad slučajno naišla, kaže da djeluje i na stare ožiljke http://www.kadulja.hr/index.php?opti...adab&Itemid=15

Mayato, drago mi je da je tebi pomogla, ali meni nije ni nakon prve operacije, ni nakon druge (različita mjesta), a odmah sam počela mazati čim je krasta otpala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •