e neki dan sam u takko-u vidjela za klince do 92 trenirke po 40kn, ne znam jel ima i za starije po približnoj cijeni
e neki dan sam u takko-u vidjela za klince do 92 trenirke po 40kn, ne znam jel ima i za starije po približnoj cijeni
Ja sam mujo i ne znam kak kupovati na e bayu. Znam platit, tu sam široke rukeali otvorim gdje je dječja roba i sve nešto čudno. Jel ima neki dućan na e bayu za preporučit? Jel imate neki poseban gumb za doć na ono što trebate? Jel ima neko pretraživanje koje ja nisam skužila, ili se lista stranica po stranica dok ti se nešto ne dopadne? I da li kupujete iz cijelog svijeta, ili ograničite na bliže zemlje?
Ja niš to nisam uspjela skontati.
Prosvijetlite me!
ima neki ducan u shoping centru spansko gdje drze HR robu i djecji donjaci trenirki 30-ak kuna, malo tanji
Moj mali ide sljedeci tjedan na Sljeme u skolu u prirodi, pa se i ja bacam u potragu za trenirkam
u C&a su 2 komada 70 kn i od sutra do nedjelje je -20%, znači bit će po 56 kn 2 komada
nigdje,
postoji šoping centar Prečko, Šoping centar Antunović, i ono iznad placa u Španskog ,i konzum_super ( tam je mana,i Planet obuća), I šoping centar Mercator ( tam je modiana, alpina, Intersport)
a ako si mislila na ono kaj je pisala josipal to je u Šoping centru Prečko I kat Geld
Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.09.2011. at 14:45
tina, kakv popust sutra? pa to je bilo prošli čet --->ned zbog otvaranja h&m.
-20% na cjelokupni asortiman u C&A poslovnici City Center one Zagreb!
Cijenjeni kupci,
nudimo vam 20% popusta na cjelokupan asortiman u našoj poslovnici u City Centru one Zagreb (Jankomir, Zagreb). Popust vrijedi od 15. do 18. rujna 2011. godine!
S veseljem vas očekujemo!
Vaš C&A-Team Hrvatska
malo si pobrkala datume
Ma ne, pise na Facebooku na stranici od CC1 da je popust od 20% na sve od cetvrtka do nedelje. I u WG.
onda gledamo krive fejs stranice
https://www.facebook.com/pages/CA-Hrvatska/170425366328516
Jucer sam bila u C&A, prvi dan popusta, i nije bilo ni jednog komada donjih dijelova, a kamoli tih duplih.
Popust im traje do 25.9. na cijelokupni asortiman 20%.
jučer sam bila i u takku i C&a u potrazi za donjim dijelovima trenirke na popusti i ili su veliki ili mali brojevi, nisam našla ništa
tina55, ako ti nije daleko, ne znam jesi u zg, probaj u ovaj dally, u cetvrtak je bilo svih brojeva.
tina to ti je između hotela antunović i mercatora, u mojem naselju