-
Koliko čega kupiti za prvašiće
Po ovim pitanjem mislim koliko nam crtančica, pisanki, i inih stvari treba za početak?
-
to ce ti reci na prvom roditeljskom. nama su za sve predmete trebale crtancice u pocetku, osim za matematiku. ostalo kasnije.
za likovni je trebala hrpa toga, ali imali smo mjesec dana za prikupljanje. za sve ostalo je obicna pernica ispunjena bila dovoljna. i skare i ljepilo (to nema obicno u svakoj pernici)
-
čekaj roditeljski
ne kupuj prije
-
Ok, hvala na savjetima
-
Ja sam jučer naručila udžbenike u Mozaik knjizi, a tamo za to daju 10% popusta na svu školsku opremu (torba, pernica, radne bilježnice, flomići itd.).
Kupili smo sve udžbenike i radne bilježnice sa popisa koji smo dobili prilikom upisa u školu, te po dva komada pisanke A, crtančice, matematike 1, geometrije.
Naime, prodavačice su rekle da već godinama za našu školu tako prodaju, pa sam im odlučila vjerovati. 
Inače, ja sam tkz.hrčak tip koji voli sve imati na kupu prije početka nastave
, ali mi se ova ideja sa odgodom kupnje dok učiteljica na roditeljskom ne odredi što je nužno, čini prihvatljivom i razumnom.
-
neke škole imaju na kraju popisa udžbenika, popis svog potrebnog pribora
-
Nama su učiteljice dale uz popis knjiga i popis potrebnih stvari tako da sad samo još knjige čekamo koje smo isto preko škole mogli naručiti a pribor smo pokupovali
-
eh, mi ni ne znamo u koji razred ide B niti s kim. koliko sam skuzila to se sazna tek prvi dan skole kad ih prozovu i kazu kamo da idu...hmmm...
i ja bih voljela imati biljeznice i ostali pribor prije same skole, al cini mi se da cemo to kupovati kad saznamo sto nam treba. nama je samo izvjesen popis knjiga na netu i na vratima skole.
hahar je na moru skoro do kraja 8mj tak da cu vjerojatno ja obavljati kupovinu sto me neizmjerno veseli
-
Nama je trebalo (OŠ Ante Kovačić):
bilježnice: 4 crtančice + matematika 1
informativka
likovna mapa od Alfe
paket za likovni od TOZ-a
bijela majica za tjelesni
kratke hlačice za tjelesni
tenisice za dvoranu
papuče za razred
bočica vode za torbu
Posljednje uređivanje od kate : 09.09.2011. at 10:45