Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Kako ga zainteresirati za neku slobodnu aktivnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Voli igrati igrice na kompu. To najviše voli, što mu i dopuštamo određeno vrijeme, ali kad je doma, radio bi samo to.

Voljela bih da ide zato da potroši silnu energiju koju ima, da se upozna s nečim novim, da se počne učiti da postoji netko (trener, učitelj..) kojeg treba slušati u određenim razmjerima, neću reći da se nauči redu i disciplini jer to grubo zvuči, ali u vrtiću često zna negodovati kad se nešto "mora" napraviti, recimo ako je vrijeme za crtanje, njemu se to baš tada ne da i on ne bi i tak...
    ne znam jel me netko kuži ili sam potpuno u krivu?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zapravo sam htjela reći kako imam osjećaj da ful manipulira s nama i da to nije onaj žalosni plač kao da je baš nesretan, nego baš manipulacija... Jer, ponavljam, prošle godine dok je išao neko kratko vrijeme, nakon toga je bio jako zadovoljan.
    Jednostavno mu se ne da krenuti. Jednom kad je tamo, bude mu fora.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ali iako mu je bilo fora, nakon nekog vremena je odustao.
    Mislim da ga ne trebaš siliti, niti mu to postavljati kao obavezu.
    Zato se i zovu "slobodne aktivnosti".
    Neka djeca nešto vole, neka ne.
    Ako ništa ne pohađa, ni sada, ni tijekom škole, neće mu faliti.
    Jer poanta je da u tome uživa.
    Tako ja mislim.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

A početno pitanje : kako ga zainteresirati? - čime se vi bavite, što vas interesira?
    Da li tata bavi nekim sportom, vozi bicikl, pika loptu, košarka .... i sl.?
    Što ti voliš, u čemu uživaš?
    Da li vas može vidjeti dok "to nešto" radite?
    Ili dok gledate TV razgovarate o nekom sportu, skretati pažnju na zanimljive stvari ...
    Tako mislim za svaku aktivnost, nevezano za sport (jezici, lutkarska radionica, zbor ....)

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa Vidi poruku
    Voli igrati igrice na kompu. To najviše voli, što mu i dopuštamo određeno vrijeme, ali kad je doma, radio bi samo to.

Voljela bih da ide zato da potroši silnu energiju koju ima, da se upozna s nečim novim, da se počne učiti da postoji netko (trener, učitelj..) kojeg treba slušati u određenim razmjerima, neću reći da se nauči redu i disciplini jer to grubo zvuči, ali u vrtiću često zna negodovati kad se nešto "mora" napraviti, recimo ako je vrijeme za crtanje, njemu se to baš tada ne da i on ne bi i tak...
    ne znam jel me netko kuži ili sam potpuno u krivu?
    Apsolutno te razumijem. Moj maleni, petogodišnjak isto tako. Ništa ga drugo ne zanima osim igrica na kompu i crtića. Mogao bi uz provesti cijeli dan!Sam ne pokazuje nikakav interes, nikakve afinitete. Pokušala sam ga uključiti u par slobodnih aktivnosti, ali nije išlo. Uvijek mi je govorio da mu se to neda ili da mu je dosadno. Već me to polako zabrinjava. Imam osjećaj da sva djeca oko nas imaju nekakve interese, nešto ih vuče, samo moje dijete - ništa. Neda mu se šetati, neda mu se crtati (to pogotovo), niti bojati, neda mu se loptu ganjati, voziti bicikl....Samo - mama idemo gledati crtiće/na komp....Ja volim pjevati i svirati, njemu to smeta....
    Jedino se voli kupati, brćkati u vodi. Možda ga za godinu dana upišem u plivački klub. A do onda...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •