-
Dubrovački list traži par.. HITNO!
Dragi roditelji, Dubrovački vjesnik traži par koji bi nešto rekao o Milinovićevom zakonom o MPO-u i kako se on odrazio na vašu borbu s neplodnošću, tj. po mogućnosti par koji je upravo radi navedenoga zakona morao potražiti pomoć van Hrvatske. Izjava može ići i anonimno. Molim vas da se odazovete jer je dopuna zakonu koju Milinović predlaže sramotni pokušaj skupljanja predizbornih bodova na račun svih roditelja koji se bore s neplodnošću i samo vi znate kroz što prolazite, pogotovo nakon stupanja ovoga zakona na snagu prije dvije godine - neka se i vaš stav čuje! Možete nam se javiti na broj 099 31 77 086 za daljnji dogovor.
-
Dubrovački list je u naslovu teme, a Dubrovački vjesnik u tekstu - to su dvije rezličite novine. Tko je ime iza broja (javiti na pp)?
-
To nisam ni skužila ranije :blondie:
-
Ma da ne znam ne bi ni ja obadala! Ja bi se javila za izjavu kad može anonimno, iako nismo išli van (ne znam igra li to ulogu) samo me zanima tko od novinara to radi, odnosno čiji je ono broj, a to mi je jako bitno jer dosta njih tamo znam
-
Gore navedeni broj je od DBk clanice Rode, nazovi ju ujutro pa se dogovorite
-
Ok, mislila sam da je od novinara Du vjenrika. Javit ću se ujutro
-
-
pa jel mora biti iz DU kao moze iz BIH tu smo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove