-
Trombofilija
imali ko da je bolovo od trombofilije?
nek mi neko objasni zasto doktori ne daju uputnice za trombofiliju!!!!
jer ja sam ih tesko dobila
-
Ima nas puno na ovom forumu s problemom neplodnosti kojima je dijagnosticirana genetska sklonost trombofiliji. Najvise od tome napisano je na temi IMUNOLOSKE PRETRAGE.
Uputnice za takve pretrage doktori u pravilu daju tek nakon tri spontana pobacaja, a prije toga vrlo tesko sto zbog navodne skupoce, sto zbog toga sto vecina doktora jos ni danas ne povezuje narocito trombofiliju s neplodnoscu.
Posljednje uređivanje od Aurora* : 15.08.2011. at 12:27
-
ja sam imala 3 spontana ali moj doktor je jako los za uputnice nije mi htjeo dati
pa sam napravila zbrku tek onda mi dao.
ja vec 9 god. nemam djece,jos sam morala da se od njega odjavim.......na njegov zahtjev.
sad nemam svog doktora trazim novog....
molim da mi neko odgovori kako cu znat da li su moji nalazi losi ili uredni 
dr. (Žarko Šperanda) <<< jako nekorektan
Posljednje uređivanje od BHany : 19.08.2011. at 07:35
Razlog: gruba riječ, prvi postovi
-
Sorry, za konkretno pitanje ti bas ne mogu pomoci...i sama sam sad u procesu da mi se izda uputnica za trombofiliju....
Posljednje uređivanje od BHany : 19.08.2011. at 12:17
Razlog: gruba riječ
-
sretno sa uputnicama nadam se da tvoj dr. nije ko moj ako ti neda nemoj odustat bori se
-
sherezada moja dobro mi došla i što prije se odselila na trudnički forum mislim da znam ko si i ako si dobila uputnice drago mi je za tebe,i drago mi je da si me poslušala i primjenila moj savijet,ako neče milom idemo silom,nebrini za drugog dr. najvjerojatnije čemo se uskoro sresti pa čemo nešto smisliti i nači ti novog dr.gin.,najbitnije ti je da si ti dobila uputnice i da obaviš te pretrage da vidim gdje šteka ,idi na temu imunološke pretrage kako te je uputila aurora i odpočetka si fino sve pročitaj i onda če ti neke stvari biti puno više jasnije ,sretno i do skorog viđenja ,pozz
-
odakle se mi znamo jesi ti jozefina ako jesi drago mi je pozz
-
drago mi je sto si me prepoznala dobro si rekla nije mi htjeo dat uputnice a sta smo ja i muz napravili zbrku odmah je dao sad sam se kod dr .manuele nadam se daje bolja od ovog super marija znao je i bunijo se da mi da uptnice kreten .
-
pomoć cure,
danas sam dobila slijedeće rezultate nalaza, molim vas vaše mišljenje i savjete:
Faktor V -normalan tip
Faktor II-normalan tip
MTHFR C667T-heterozigotni tip gena (CT)
PAI 1-insercijski polimorfizam (5G/5G)
ACE-insercijsko-delecijski genotip (ID)
HVALA!
-
darmar odi na temu imunološke pretrage pa si pročitaj i možeš radončiču poslati upit na strani zdravlje i život,a do tada možda ti netko od cura odgovori
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma