Čestitam!!!I jako mi je drago da nisi morala na CR.
S obzirom da sam ja rodila u petak, a ti u subotu, možda smo se i srela na hodniku.
Čestitam!!!I jako mi je drago da nisi morala na CR.
S obzirom da sam ja rodila u petak, a ti u subotu, možda smo se i srela na hodniku.
imam pitanje jedno...sutra prvi puta idem na pregled u ambulantu za v.trudnoču, zanima me gdje je to, da li na istom katu gdje i dr.B.ili??
Hvala.
to ti je kat iznad dr B.,imaš čekaonu sa lijeve strane ,ne možeš fulati, sestra ti sama dođe po uputniceika prvotno napisa
sretno![]()
hvala puno!![]()
trebala bi za tri tjedna na prvi pregled na SD ,
da li je kasno za naručit se ili ?
da li je habek razvikan, kolika je gužva kod njega....
ne da mi se ići kod nekog razvikanog, kod kojeg je kaos?
d.kos mi je preporučio hafnera ili habeka
Nije ti kasno za naručit se, ali ipak nazovi što prije. Ja sam bila kod Habeka. Prvi put me pregledao vaginalno, poslije više nije - kaže nema smisla dolje čačkati da se još ne inficira nešto. Samo je pregledao ctg, ultrazvuk, poslušao s trubicom, malo smo popričali i to je to.
Jako sam zadovoljna.
hvala na info....Dragonfly prvotno napisa
naravno da nisam mogla dobiti na telefon, pa me od sveki susjeda naručila , ali kod hafnera....
tako da idem 21.9. kod hafnera
ma nije on razvikan, čovjek je fakat ok, ugodan i duhovit. isplati se ići kod njega!
I ja sam gore 21.9. na pregledu, ctg-u i UZV taj dan. Ali zar nisu raspoređeni po danima, nije li ponedjeljkom dr Blagaić? Meni je bio sad ovaj ponedjeljak na pregledu.tako da idem 21.9. kod hafnera
sigruno su po danima , jer tako imaju ambulante....ali ako su iz dežurstav ili nešto onda valjda netko drugi preuzme ambulantu....andream prvotno napisa
:/
nemam pojma...
mene su naručili kod hafnera 21.9., ali ne tko zna tko će me primiti...
Blagaić radi do 11 ili do 12, nisam sigurna, a poslije njega je Hafner tj od 12!
A tako, da ima smisla, ja sam naručena odmah ujutro i sestra mi je rekla da primaju pacijente do 12.
A smijem li sljedeći put reći da bi došla kod nekog dr. doktora na pregled ili moram sad stalno dolaziti kod istoga doktora?
nisam sigurna. Ja sam krenula kod Matijevića, a kad sam se hitno trebala javit u trudničku ambulantu završila kod Blagaića pa me je sestra gnjavila da nisam njegova pacjentica! Na kraju on bi je bio baš super, primio me i nije postavljao nikakva pitanja....
ja sam u 12 kod hafneralucifer prvotno napisa
![]()
skužili smo nesporazum
Primaju i poslije 12, evo mene naručili zadnji put u 13.
Dr. Habek je odlican doktor, vrlo drag i simpatican. Bila sam nekoliko puta na pregledu kod njega (doduse ne na Sv. Duhu) i vrlo je strucan pogotovo dobar u citanju UZ.
Zna raditi preglede dosta brzo da se ne zacudite, no spreman je odgovoriti na sva pitanja. Ne forsira vaginalne preglede. Dobro je da mu kazete ako ne zelite vaginalni.
Pozdrav svima, jedno brzinsko pitanje. Ima li netko iskustava s dr. Habekom u smislu vodjenja lijecenja oko raka maternice i slicno? Odnosno, je li on usko specijaliziran za porode ili se bavi i drugim stvarima? Sorry ako je glupo pitanje, nisam bas strucan u tom pogledu! Hvala unaprijed!
On je subspecijalist fetalne medicine, mislim da nije najbolji izbor za rak maternice
Hvala na korisnom odgovoru
Ja zavrsila na hitnom carskom kad je dr Habek bio dezuran tako da me on porodio...imam samo rijeci pohvale za njega. Smiren, pazljiv i simpatican...tjesio me da se ne moram bojat i da ce sve bit ok. Kad je sve bilo gotovo pogladio me po kosi i rekao " cestitam, dupla mama, sve je u redu " ... Nakon svega to i je u tom trenu jako puno znacilo...