Citiraj kvulas prvotno napisa
Ma vidis ti to , a bas mi je krivo sto imas tako lose iskustvo ..... ja sam ti se prije poroda stvarno naslusala raznih uzasnih prica i sto je najgore uopce nesumnjam da su istinite...
Jer kad si ti tamo sam i doslovno nemocan tretiraju te kao komad mesa FUJ!!!!
A da si ih vidila kad je netko s tobom samo sta ti se ne klanjaju , nama su objasnjavali 10 min. sta je to drip i kako djeluje i zasto je potreban u mom slucaju.... cak su nas par puta pitali hocemo li da nam donesu nesto za pojest ( bili smo u boksu skoro 12 h) ma ja sam ti se osjecala kao da sam u HOTELU S BAREM 3 ZVJEZDICE
ma jesam vidila sam i njihovu sprdnju na račun tate koji je čekao u prizemlju i na račun mame koja je čekala za taj box..... već sam negdi pisala...sad se ne sićam točno izraza
al ono baš kao priprema apartmana i "moderni tata", a mama je samnom zujala po hodniku i prodavala mi tehnike disanja .... jer se jadna satima nije otvarala ništa, a ja sam i svoje s tečaja sve zaboravila, a kamoli da sad i nju slušam.

sve u svemu jako su prepotentni doktori, ne sestre, njih znam od prije s odjela do rađaone i genijalne su. ma više sam ja ljuta na sebe šta sam mogla inzistirat na nekim stvarima, al eto..... nisam toliko.