Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: crvi iz tuš kabine

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno crvi iz tuš kabine

Novi stan smo uredili u potkrovlju u 11.mj.2010. Prije mjesec dana sam primjetilamale, sitničke crne crviće kako migolje ispod tuš kabine van, na mjestima gdje se silikon malo odljepio. Zgrožena sam i odvratni su i molim pomoć kako daih seriješim...osim ponovnim ljepljenjem silikona jer na tom mjest od vlagesestalno odljepljuje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam, ali ja bih ovako: Odlijepila bih silikon tamo gdje se odvaja, pošpricala nekim insekticidom i to onako dobro, bez štednje. Ostavila bih preko noći da pokrepa sve čega eventualno ima, a onda ne bih stavljala goli silikon nego lajsnu (ima u Bauhausu za kupiti i u drugim sličnim dućanima) i to je to. Silikon ionako treba povremeno mijenjati, ja si to sama radim već godinama kad se nakote gljivice, jer mi je kada u kutu i relativno loše se prozračuje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Uostalom, pozovi si majstora koji ti je stavljao silikon nek to riješi, ne moramo baš sve same.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Uostalom, pozovi si majstora koji ti je stavljao silikon nek to riješi, ne moramo baš sve same.
    ...ma njega više nema...zvala sam, ali 0 bodova

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

to su takozvane "trakavice" koje se ubrzano mnoze tamo gdje ima vode...ja se uzasavam tih stvorenja...posebno zato da slucajno nebi nekako dospjele do mene tj.u mene a one u tjelu mogu narast i do 1m...
    ...ufff....evo sada sam se sva najezila...

spricaj,poljevaj kipucom vodom...i ako treba sama nanesi brdo silikona...

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I kod nas je to bilo ispod tuš kabine. Iščupali smo kadu i ispod sve pošpricali varikinom i sutradan kad se sve posušilo, vratili kadu i stavili novi, neki bolji silikon.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •