Drage mame .. Imam problem, a mozda i nemam. Djecak koji ce za par dana napuniti 15 mj trenutacno ima 13 kg i visok je 81cm. Tko god ga vidi ima komentar tip; jao kak je jaki , bas je debeljuskast; cime ga hranis; pa koliko jede.. I da ne nabrajam! Kad je sisao dobivao je na tezini 1-2 kg mjesecno. Onda smo presli na formulu pa na kravlje prije mjesec dana.sada doduse be dobiva toliko puno na tezini, no ima jaaake nozice i guzu, pa onda jos pelena.. U busi isto nismo slabasni.Hranjenje kroz dan nam izgleda od prilike ovako ; dizanje u pola 8,- 270 ml mlijeka sa 2 zlice nekih zitarica, obicno (kršitelj koda),jer nisu toliko slatke.rucak u 12-krumpir,piletina, zlica nekog sosa kojeg kuham za nas odrasle, to je od prilike kolicina do ruba dubokog tanjura. Nekad pojede sve, nekad ne. Ne guram mu " jos jednu zlicu",15 sati voce-2 manje jabuke i banana.18-gris sa vocem, 21-opet mlijeko i spavanac. Slatkise ne jedemo, ni smokice ni apsolutno nista! A on debeo!! Mislim... Nisam Pametna.. Hranim li ja to dijete previse ili ima neki poremecaj metabolizma, ili je problem u meni na koju utjece okolina.. A svi oko nas sami mrsavci!! Imate li slicnih iskustava i sto bih po vasem misljenju trebala promijeniti??