-
vodu nek pije koliko god hoće, ona ti sigurno ne smeta
evo mog prijedloga, obroke pokušaj povećati, a količine po obroku smanjiti.
1. Za doručak uivjek i uvijek ponudi samo voće: jabuke nasjeckane, banane, sad imaš i grožđ, lubenice...ma ima toga,
a u zimi suho voće u kombinaciji sa svježim )pokušaj uvesti čačkalicu na koju staviš jabuku i bananu ili sl pa se igrajte sa time)
2. Nakon toga dok on poželi ponudi mu običan jogurt, daj mu u orginal u čašici sa malim otvorom, sigurno će mu biti zabavno da
to nosa okolo i pijucka... Ili obrok sa žitaricama.... I to mu je dosta za spavanje...
3. Za ručak nešto konkretnije, juhica. rižica, meseko, riba...Ali uvjek prvo nudi ono laganije...
4. Poslijepodne ponovno samo voće na 1001 način....il povrće grah, grašak, brokula...
5. I večera ili taj gris što pišeš, ima i palenta sa mlijekom ili jogurtom il vrhnjem, jogurt sa kruhom, sa prosenim, zobenim pahuljicama...
E sad, mlijeko još daješ, ako popije neku količinu jogurta računa se pod mliječni obrok, koliko je sad potrebno još, ja ne znam jer su moji cicali
pa nisam upoznata baš s time.
To ti je 5 obroka + mlijeko koje pišeš, ovo što sam ja napisala je puuno ukoliko stvarno jede voće.
A ono što bih ja tako malome izbacila: bilo kakav čaj, sok jednom na tjedan ili dok mora, smanjila količinu soli u hrani,
taj sos za odrasle, umjesto toga neki saftek za male
, a zaslađivanje bilo čege izbacila.
Znači povećala si broj obroka, povećala ponudu voća, voće i laganije nudiš prvo tako da se laganijeg dijela hrane
prvo najede...
I naravno dva puta dnevno na igru, trčanje i šetnje...
Eto, toliko od mene
Posljednje uređivanje od oka : 07.09.2011. at 23:32
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma