-
pa ja riskiram da zvučim antipatično ali mislim da ipak trebaš pripaziti što jede
možda je po sebi on malo krupnije građe, nisu sva djeca ista, no i u tom slučaju mislim da je u ovako
ranoj dobi jako važno ne dopustiti da to ode van kontrole
ja bih mu prorijedila npr. davanje krumpira i to zanjenila s lešo povrćem
dobro da ne pije sokove, to doista nije potrebno, ako jede dovoljno voća pogotovo
voda je spas za žeđ
i još nešto, meni se nekako čini da su 3 voćke kao međuobrok previše
međutim najvažnije je da pratiš kako napreduje, pa ukoliko stvarno dijete rapidno dobija kile trebaš reagirati
ne sviđaju mi se savjeti da se ne opterećuješ
naravno da ne treba manijakalno pretjerivati i brojati svaku kaloriju ali pustiti tako važnu stavku slučaju nije rješenje
ali naravno, ti već brineš i ja sam sigurna da ćeš znati izabrati pravilno za svog dječaka
-
Ali Flopice neka djeca imaju drugačiji tempo rasta i razvoja. Opet govorim iz vlastitog iskustva. Kile su se samo slagale i slagale, a onda odjednom prestale i on je počeo ići u visinu. I takvi su svi bili s muževe strane kao male bebe, puni kolutova na rukama i nogama, s ogromnim bušama i podbradcima. Također, s muževe strane su svi izrazito visoki. I on već jako raste, a da ne govorim da je od 16 mjeseci nosio cipelice broj 24. Možda mu je trebalo više hrane zbog intezivnijeg tjelesnog razvoja. Ja se ne bih usudila smanjivati količinu hrane djetetu, radije bih nudila zdravu hranu a izbacila svaki junk.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma