Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Debelo dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja moram priznati da sam ograničavala obroke.
    i bila napadana zbog toga.
    ali mislim da dovoljno poznajem svoju djecu da znam kada jedu jer su gladni, a kada zato da što dulje ostanu budni.
    i mislim kako je to moja odgovornost, a ne samo kompetencija djeteta.

ako znam da mi kći za doručak, užinu, ručak i užinu pojede toliko... e pa onda je čudno da bi za večeru mazala 4. šnitu kruha i putra.

ne, nije joj zlo, niti povraća.
    pa to je zdrav organizam, zdrav probavni sustav, prilično brz metabolizam.
    ali, ja ne dopuštam 4 šnite kruha, pa neka me svi proglase nemajkom i izgladnjivačicom.
    pogotovo ne kad se netko u 21:30 sjeti da je gladan.

tih epizoda više nema, ali vjerujem da ih nema i zato što sam ih utukla ukorijenu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja moram priznati da sam ograničavala obroke.
    i bila napadana zbog toga.
    ali mislim da dovoljno poznajem svoju djecu da znam kada jedu jer su gladni, a kada zato da što dulje ostanu budni.
    i mislim kako je to moja odgovornost, a ne samo kompetencija djeteta.

ako znam da mi kći za doručak, užinu, ručak i užinu pojede toliko... e pa onda je čudno da bi za večeru mazala 4. šnitu kruha i putra.

ne, nije joj zlo, niti povraća.
    pa to je zdrav organizam, zdrav probavni sustav, prilično brz metabolizam.
    ali, ja ne dopuštam 4 šnite kruha, pa neka me svi proglase nemajkom i izgladnjivačicom.
    pogotovo ne kad se netko u 21:30 sjeti da je gladan.

tih epizoda više nema, ali vjerujem da ih nema i zato što sam ih utukla ukorijenu.
    S ovim se potpuno sažem...Doduše, ne jedu 4. šnitu kruha s putrom, ali...Sjete se jela u recimo 22h! E pa ne može, jer ako nisu bili gladni do tada, neće sigurno ni tada jesti nego je tada vrijeme za krevet (od kada je škola i ranije). Zna se kad je večera i kad se jede.
    I recimo da su počeli shvaćati i da se drže tih nekih pravila.
    Doduše, ja nemam debeljuce niti neke prevelike izjelice. Moram priznati da su mi neki jelovnici ovdje . Osobno da toliko pojedem imala bih valjda 20 kila viška. Ok, ok, djeci treba više jer više i troše, ali..gdje im to stane? Ja bi pukla, a nisam neka mala ženska i volim papati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •