ja bih rekla da moji klinci puno jedu, imaju 17 mjeseci i svaki po 12 kg
derali su se ko ludi ako bi pokušala završiti obrok prije nego što su oni ustanovili da su siti
isključivo kuhani ručak koji se sastoji od inih kombinacija žitarica/povrća/mesa nikad nisam ograničavala, papli su koliko su željeli, no za užinu nikad nisam dala da pojede svaki više od jedne banane dok recimo kruške dam
sve mi je zavisilo od toga što dajem
s obzirom da su bili na AD imala sam osjećaj da bi mogli popiti pola litre svaki po obroku jer su uvijek vikali nakon što bi završili no to sam im ograničavala, i dan danas
moji imaju čvrste obroke u smislu da se doručkuje, ruča i večera u isto vrijeme, između su užine naravno koje isto onda nekako padnu u otprilike isto vrijeme
naučili su gledati da drugi jedu i ne traže ništa, eventualno ih odmaknem ako se počnu hvatati za stol, a jeli su prije 15 minuta, jednostavno odemo nekamo
kod nas se ne hoda sa hranom, mi pojedemo što mislimo i idemo dalje sa igranjem, ovim ili onim, ne dam da im drugi stalno nešto guraju jer smo puno vani sa bakama, djedovima, tetama....ali ja im dajem jesti kad traže i određujem što ću im dati i koliko, kad pojedu gotovo, idemo dalje