-
Moja kcer od prvog zalogaja dohrane trpa u sebe nemilice. Moramo jako paziti kad smo u gostima jer krade hranu drugima, a i ljudi ju vole sopati nama iza ledja jer smo "grozni i branimo djetetu jesti a tako slatko jede". Dogodi se da i povrati od prejedanja u takvim situacijama. Imam ih troje malih pa je jako tesko nadgledati kad smo na nekakvim proslavama.
Sve je vise debele djece i ne mogu vjerovati kako ljudi lazu sami sebe kad ih nazivaju bucmastima.
Moja je bila totalno van kontrole u jaslicama jer je krala hranu drugoj djeci, ali smo to uspjeli rijesiti sa tetama.
Problem vecernjeg prejedanja je rijesen da npr. Dobije vocni jogurt koji pomaze praviti (ne dobiva kupovne). Tu ulozi vrijeme i energiju u pripremu. Jako je uzbudjena dok miksa, pomlati se s bratom oko toga tko ce gumb stisnuti i sl pa kad stavimo na stol bude previse uzbudjena za trpanje u sebe.
Sve sto joj samo serviramo, trpa.obroke u cijoj izradi sudjeluje jede umjerenije. Bude jako uzbudjena i prepricava sta je sve radila.
Sad je dosta izrasla, ima dvije god, ne trazi vise hranu kasno navecer (tad bi dobila jabuku) pa joj dozvolim i par fornetica tjedno, dobije i koju krafnu mjesecno, tu i tamo koji cedevita bonbon i sl.
Sav taj junk kupumo i pojedemo vani. Rijetko sta skladistim doma pa joj mogu iskreno reci da nemamo kad trazi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma