Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Debelo dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

AM, moja pojede domacu kokosju juhu s domacim (s placa ) rezancima pa se natrpa leso mesa i pirea od krumpira i mrkvice iz juhe (vise mrkve od krumpira). I trazi jos i jos.

Jucer sam joj zabranila da uzme treci tanjur mahuna. Nema tu ni zaprske ni nikakvih gluposti. Poham par puta godisnje. Ne da mi se cistiti poprskano ulje. Vecinom pravim variva ili leso i sve to moram ogranicavati.
    Kod nas je voce voce, povrce povrce. Nikad nisam nista mjesila s tjestom za palacinke. Eventualno skuham krusku sa zobenim pahuljicama bez dodatka secera. Toga moze cijeli lonac pojesti. Nije svako dijete isto.
    Moji misle da je blagdan kad im u zobene stavim javorov sirup.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    AM, moja pojede domacu kokosju juhu s domacim (s placa ) rezancima pa se natrpa leso mesa i pirea od krumpira i mrkvice iz juhe (vise mrkve od krumpira). I trazi jos i jos.

Jucer sam joj zabranila da uzme treci tanjur mahuna. Nema tu ni zaprske ni nikakvih gluposti. Poham par puta godisnje. Ne da mi se cistiti poprskano ulje. Vecinom pravim variva ili leso i sve to moram ogranicavati.
    Kod nas je voce voce, povrce povrce. Nikad nisam nista mjesila s tjestom za palacinke. Eventualno skuham krusku sa zobenim pahuljicama bez dodatka secera. Toga moze cijeli lonac pojesti. Nije svako dijete isto.
    Moji misle da je blagdan kad im u zobene stavim javorov sirup.
    Ovakav način prehrane imamo i mi, no poštujem da djeca imaju različite potrebe i pohvalno je što roditelji ulažu strpljenje i slušaju savjete kako da djetetu priskrbe zdravu prehranu
    ne ograničavaju, ali prilagođavaju
    i to nije uskraćivanje nego sve ono što sam prije navela

uostalom, ima nas svakakvih, viskoh, niskih, debljih, mržavijih, bolesnih, zdravih ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •