Pokazuje rezultate 1 do 50 od 224

Tema: Uloga admin Anchie76 u "neautoriziranom" promoviranju alternativne "medicine

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nije ni doktorski, ni homeopatski, već kao razgovor s mamom na kavici, ne smije se postove cenzurirati jer su drukčijeg mišljenja.
    Zaobilaziti kad vidiš da netko krivo piše se uvijek može. Ali ponekad savjest progovori i zahtijeva da se osvrneš na to što vidiš.
    Meni se to sviđa da savjest progovori i da zato pišeš. I sad još zezni anchie i piši pristojno (uvažavanje nije bedastoća) i onda te neće moć brisat, nakon što je javno napisala da te briše zbog nivoa komunikacije.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se to sviđa da savjest progovori i da zato pišeš. I sad još zezni anchie i piši pristojno (uvažavanje nije bedastoća) i onda te neće moć brisat, nakon što je javno napisala da te briše zbog nivoa komunikacije.
    Bezveze je cijela ova tirada na dvije stranice o nivou komunikacije.
    Moj je post zbog kojega sam toliko napadnut bio duhovit, a ne prost, podcjenjivački, bahat i kajtigajaznam kaj su mi sve prišili oni koji su ga željeli ukloniti zbog poante..

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Bezveze je cijela ova tirada na dvije stranice o nivou komunikacije.
    Moj je post zbog kojega sam toliko napadnut bio duhovit, a ne prost, podcjenjivački, bahat i kajtigajaznam kaj su mi sve prišili oni koji su ga željeli ukloniti zbog poante..
    Ne znam, mujice. Ne pratim ti svaki post i ne znam šta je sve anchie brisala, ali po meni si često uvredljiv, bahat i posprdan, a tek ponekad duhovit.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, mujice. Ne pratim ti svaki post i ne znam šta je sve anchie brisala, ali po meni si često uvredljiv, bahat i posprdan, a tek ponekad duhovit.
    evo ti pa prosudi
    lako za to što bi se otrovi izlučivali mlijekom.
    Ima puno veći problem.
    Taj mirkogram vode koja pamti s potencijom od C30 koju popiješ sa globulicom se izlučuje u mlijeku dodatno razrijeđena, pa dijete dobiva potenciju C3000.
    Onda dijete slinom izlučuje dodatno razrijeđenu vodu koja pamti, u potenciji od C300000, koja se resorbira kroz tvoju kožu dok dijete siše, pa se onda ta infitezimalna količina dodatno razrijedi u tvom organizmu i ponovno izlučuje mlijekom u potenciji od C30000000000.
    I tako u krug.
    Nakon par dana dijete mlijekom dobiva homeopotenciju od C30000000000000000000000000000000000000.
    Posljedice su ti valjda jasne. Ne samo da ćete se i ti i dijete detoksificirati, nego ćete se smežurati i nestati.
    i neću se više opravdavati.
    Jer čak i ako svi plebiscitarno odlučite da je post uvredljiv, bahat i posprdan, smatram da ne prelazi "mjeru" s obzirom na temu o kojoj se radi.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ovaj dio o nestajanju mi je bio smiješan, al tek kad ga je A70V stavila u kontekst na ovoj temi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •