Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Vosak u usima

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Vosak u usima

MM ima problema sa ogromnom kolicinom voska koji mu se nakuplja u usima.

Nije to ni blizu onome sto se moze ocistiti stapicima za usi. Njemu se doslovce stvaraju cepovi (ima prilicno uske usne kanale sto jos dodatno otezava stvar).

Probali smo s raznim kapima za usi (koje kao sluze za otapanje voska koji bi onda trebao iscurit van), ali nije nis pomoglo.

Jos ja sa svojim istancanim osjetilima, mogu ga "namirisat".

Zna li itko ikakav lijek, terapiju, bilo sto? Pliz pomozite, i bez tih cepova me slabo slusa 8)

Datum pristupanja
    Nov 2004

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo tebi juniorko jedna velika od

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovako, u DM-u i nekim ljekarnama mugu se kupiti 10-15 cm visoki tuljci (fiseki) od platna umocenog u vosak. onaj spic se stavi u uho, a drugi kraj se zapali (detaljno je objasnjeno na pakiranju, osoba mora poleci glavu na stol itd, itd). zbog razlike tlaka, sadrzaj iz uha ode u tuljac i uho se ocisti.

znam da kod nas u DM-u to stoji na polici pokraj tigrove masti. i znam ljude koji su to koristili za svoju djevojcicu jer nista drugo nije pomagalo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e to je to, malo sam spora.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ti tuljci su jedino sto nismo probali, ali to je zato jer nam je jedan doktor rekao da oni bas nisu zdravi :?
    Sutra idem po njih, pa kud puklo..

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam te tuljke vidjela u kozmetičkim salonima. Kozmetičarke to rade bez problema. Možda bi bilo bolje da odete u salon, da se nebi doma ozlijedili ili slično, pošto je uho užasno osjetljivo na sve.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mislim da se zovu Otosan ili Otisan , isprobali ovi moji u uredu i kažu da je super čak ih redovito koriste

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja bih vam preporučila da ispiranje uha obavite kod liječnika (to rade i dr opće prakse). Ne bih nikom drugom dopustila da mi gura bilo što u uho.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam isto baš htjela reći da su meni to kao maloj radili uvijek kod doktora, i da ne bih pristala na ništa drugo.

a baš se spremam ovih dana otići svojoj doktorici to obaviti, nešto slabije čujem u zadnje vrijeme...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da se ubacim: sto raditi kad se usi zacepe, a nista ne boli.
    jel to opasno?
    malo sam zbunjena jer mi se nikad nije dogodilo, a zadnjih dana i meni i ivaru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad god ja imam takav "osjećaj" u ušima, to znači da idem doktorici na ispiranje voska

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali meni se cerumen gotovo i ne skuplja, prolazim stapicima po usima redovito samo iz navike, ostanu skroz cisti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuj, ne znam, ti čepovi su dosta dublje.
    s tim da često čišćenje ušiju štapićima pogoduje stvaranju čepova jer gura cerumen dublje u uho.
    svi otorinci će reći da se uši samo peru i da se u njih ništa ne gura.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja homeopatica kaze da se to pretjerano lucenje smole da srediti, pa da pokusate naci kakvog homeopata?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

prepalo me ovo. ja sam doslovno ovisna o čišćenju ušiju.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MM natjerat da ode kod lijecnika je mission impossible. Ozbiljno.
    Otisan su kapi pretpostavljam?

Ja nekad uzmem bateriju, pa mu navlacim uho i gledam unutra, i VIDIM..VIDIM cep, i zatvara mu cijeli usni kanal. Cudo da tak covjek ista cuje.
    Iskreno, ja sam mu bila rekla da ak njemu ne smeta dovoljno da ode kod lijecnika, onda ne smeta ni mene.
    Ali sad je vec druga stvar. Ne znam jeli na psihickoj bazi, ali ko sto sam vec rekla - trudnicka osjetila mi omogucavaju da ga namirisem!

Inace, jedan jedini put je bio na tom ispiranju, gdje su mu kaze s nekom velikom spricom uspricavali mlazove vode, i kaze da je van ispadalo kamenje.

Moramo nesto napravit po tom pitanju pod hitno. Danas idem po stapice, a ako to ne pomogne, uspavat cu ga i dovest doktoricu doma da ga sredi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa daj mu reci da su meni to često radili kao maloj djevojčici i baš mi je bilo fora
    i nek ga bude sram da se odrasli čovjek boji ići doktoru ispirati uši

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Rekla ja sve i svasta, ali covjek tvrdi da njega nije strah, nego ..bla..bla..bla..uvijek neki bedasti izgovori

To moze svojoj dragoj mami pricat

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Javljam svima da smo dali nekih 48 kn za stapice, izgorila oba, a pomogli...nula bodova :/

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

:/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma pustite štapiće, nego lijepo pravac doktoru sigurnije je i učinkovitije!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tuljci su odlična stvar za čišćenje uha samo ih treba pravilno koristiti, puno su bolji i prirodniji od klasičnog čišćenja kod doktora. Možda poneki doktor kaže da nisu dobri, ali moja iskustva su drugačija. Ja ih koristim i izrađujem već četiri godine. Mnogi su mi ljudi došli kojima niti jedan doktor nije mogao pomoči, sada redovno koriste tuljce(odnosno Bio Hopi svijeće) i sretni su jer im pomažu. Puno je ljudi razočarano u doktore jer su čisteći uši kod njih zaradili gljivice i slično, i sada imaju još većih problema(to ne znači da će se to svakome desiti, ali mnogi su prošli tako), Bio Hopi svijeće čak rješavaju probleme sa gljivicama. Kod težih začepljenja upala ili šuma u uhu morate proći terapiju od šest dana svakodnevnog paljenja svijeća na oba uha, tada će se dobiti pravi učinak. To je stara metoda čišćenja uha čak par tisuća godina. Za više informacija o Bio hopi svijećama pogledajte moj potpis. Želim vam puno sreće i zdravlja.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Kumar prvotno napisa
    Tuljci su odlična stvar za čišćenje uha samo ih treba pravilno koristiti, puno su bolji i prirodniji od klasičnog čišćenja kod doktora. Možda poneki doktor kaže da nisu dobri, ali moja iskustva su drugačija. Ja ih koristim i izrađujem već četiri godine. Mnogi su mi ljudi došli kojima niti jedan doktor nije mogao pomoči, sada redovno koriste tuljce(odnosno Bio Hopi svijeće) i sretni su jer im pomažu. Puno je ljudi razočarano u doktore jer su čisteći uši kod njih zaradili gljivice i slično, i sada imaju još većih problema(to ne znači da će se to svakome desiti, ali mnogi su prošli tako), Bio Hopi svijeće čak rješavaju probleme sa gljivicama. Kod težih začepljenja upala ili šuma u uhu morate proći terapiju od šest dana svakodnevnog paljenja svijeća na oba uha, tada će se dobiti pravi učinak. To je stara metoda čišćenja uha čak par tisuća godina. Za više informacija o Bio hopi svijećama pogledajte moj potpis. Želim vam puno sreće i zdravlja.
    :?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sestri mi je doc isprala uši sa 3% vodikovim peroksidom ( hidrogenom je`l te) i još joj rekla da to može i sama uraditi kad zatreba. Ja nešto ne bih to radila sama.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

e jesam brza - tema stara 3 g skoro no nema veze - ja upravo naručila Bio Hopi svijeće jer - imam problema sa sinusima i NIŠTA ne rješava taj problem (medicina i razni dr godinama - nula bodova, homeopatija unazad 2 mjeseca - nula bodova, tehnika Jala Neti - bula bodova), imam i neopisiv svrbež u ušima - duboko u njima - proteže se gotovo do grla, nosa ....uglavnom isprobat ću svijeće jer čitajući o njima i kako djeluju- zvuči mi ohrabrujuće.
    A s obzirom da sam ovisna o štapićima za uši (a tu ovisnost prenosim i na djecu) - zaprepastila sam se o učincima istih na sluh i samo uho. Jednostavno rečeno - opasni su.
    Ako ni te svijeće ne pomognu - pročačkat ću vodoinstalaterskim alatom sve nosne i ušne otvore jer mi je DOSTA!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •