-
na baš sve adrese, samo ovaj put nije primatelj ministar već tajnik, a ostali u cc, mogu ja svaki dan, na svaku njihovu laž napisati novo pismo, ionako mi ne presotaje drugi način kraćenja vremena na listi čekanja za koju ministar tvrdi da ne postoji! 
Gospodine Golem, sramite se!
Ovo je prvo i osnovno što vam želim reći nakon što sam odgledala današnju emisiju Hrvatska uživo. Doista, sramite se!!
Opet kao izaslanik ministra Milinovića lažete i opet kada vam se postavi konkretno pitanje ne znate na njego odgovoriti već izbjegavate odgovor. U ovom trenu, ja, kao „low responder“ tražim od vas osobno odgovor ako dobijem u postupku, kako ste vi sami naveli, pet stanica i ipak se uspiju svih 5 oploditi recite mi što ćete sa preostale dvije koje mi neće biti transferirane? Baciti ćete ih?! E pa da vas prosvijetlim, gospodine Golem, TO je ubojstvo, a ne zamrzavanje zametaka. Iako ste u emisija jasno dali do znanja svima nama da vam nije poznat termin zametak
I još jednom sramite se i vi i mistar Milinović što nas koristite u predizborne svrhe baš vi koji ste nam nanijeli najviše štete, jer ste u današnjoj emisiji upravo sami dokazali da ovo nije ništa drugo nego predizborno „mazanje očiju“ javnosti.
Čekajući vaš odgovor
(naravno punim imenom potpis)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma