Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Danas u 15.30 će Milinović prezentirati MPO rezultate i emisija HRVATSKA UŽIVO u 17 h

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tek sam danas stigla pogledati Hrvatska uživo i moram reći da je bilo izvrsno !! Hvala frka i tonili puuuno . I hvala Opačić što je spomenula laži da samo Hrvatska ima 6 besplatnih postupaka i što je posramila struku!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Frka i Tonili i njihova djeca su bile odlične.
    Ali, gdje su rezultati MO u 2010. god. koju je najprije namjeravao ministar prezentirati, a onda je to delegirao struci da izvjesti o čudu hrvatske uspješnosti?! Nigdje da nađem te podatke. Je li tko to vidio? Je li tko objavio?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

e i ja danas tražila na netu, ali ništa!? Nitko ni riječi!? A rezultati jesu bili prezentirani, eh sad kad će o tome biti obaviještena javnost, tko zna

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sve gledam, čekam, tražim - nigdje ni A ni B...
    Hmmmm, možda ovaj put, ne samo da nećemo moć dobit papirnati trag, nego nećemo moći ni čut famozne podatke o veleuspješnosti hrvatske humane reprodukcije?!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čekajte moraju valjda uskladiti sve brojke da ne bi bilo propusta kao zadnji put, sad već znaju da Big Brother sve prati

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja sam gledala po netu ali nix. Zar nije bilo govora da ce i novinari biti na Brijunima? Nista im nije bilo interesantno za objaviti?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To je samo za posebne uši

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim da su se baš zato izolirali na otok, da im nitko ne bi mogao blizu. (Uz sve sitne gušte koje Brijuni nude... na naš račun, naravno!)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kopiram dio posta forumašice lberc i ispričavam se al ne znam kako citirati post s druge teme potpomognuta na sv.duhu;
    "Rekal mi je dr B.da mogu čekat nekih mjesec dana možda i dulje,a možda i manje,ne zna ni on točno jer nisu dobili još niš napismeno,ali bude se slobodno oplođivalo više od 3 stanice,ne znam tko bude u toj skupini,ali onaj tko ima tri postupka,a nije još bilo trudnoće,spada u tu skupinu.
    Nisam se usudila čekat jer ko zna kad bude to,opet budu počeli nekakvi godišnji i opet niš od postupka,a lijekove već imam pol godine...kaj je sigurno je sigurno."

Poslala sam joj p.p al se ne javlja, dal ima još ko ovakve nekakve informacije???????
    Posljednje uređivanje od linalena : 12.09.2011. at 21:12

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •