-
Tek sam danas stigla pogledati Hrvatska uživo i moram reći da je bilo izvrsno !! Hvala frka i tonili puuuno
. I hvala Opačić što je spomenula laži da samo Hrvatska ima 6 besplatnih postupaka i što je posramila struku!
-
-
Osoblje foruma
e i ja danas tražila na netu, ali ništa!? Nitko ni riječi!? A rezultati jesu bili prezentirani, eh sad kad će o tome biti obaviještena javnost, tko zna
-
Ja sve gledam, čekam, tražim - nigdje ni A ni B...
Hmmmm, možda ovaj put, ne samo da nećemo moć dobit papirnati trag, nego nećemo moći ni čut famozne podatke o veleuspješnosti hrvatske humane reprodukcije?!!!!
-
Čekajte moraju valjda uskladiti sve brojke da ne bi bilo propusta kao zadnji put, sad već znaju da Big Brother sve prati
-
I ja sam gledala po netu ali nix. Zar nije bilo govora da ce i novinari biti na Brijunima? Nista im nije bilo interesantno za objaviti?
-
To je samo za posebne uši
-
Mislim da su se baš zato izolirali na otok, da im nitko ne bi mogao blizu. (Uz sve sitne gušte koje Brijuni nude... na naš račun, naravno!)
-
Kopiram dio posta forumašice lberc i ispričavam se al ne znam kako citirati post s druge teme potpomognuta na sv.duhu;
"Rekal mi je dr B.da mogu čekat nekih mjesec dana možda i dulje,a možda i manje,ne zna ni on točno jer nisu dobili još niš napismeno,ali bude se slobodno oplođivalo više od 3 stanice,ne znam tko bude u toj skupini,ali onaj tko ima tri postupka,a nije još bilo trudnoće,spada u tu skupinu.
Nisam se usudila čekat jer ko zna kad bude to,opet budu počeli nekakvi godišnji i opet niš od postupka,a lijekove već imam pol godine...kaj je sigurno je sigurno."
Poslala sam joj p.p al se ne javlja, dal ima još ko ovakve nekakve informacije???????
Posljednje uređivanje od linalena : 12.09.2011. at 21:12
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma