Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bolnica Zabok molim iskustva

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Bolnica Zabok molim iskustva

Molim za iskustva iz bolnice!Trebam dijete odvesti na operaciju spuštanja testisa.U dvije godine imao je pet operacija.Dosta mi je iztraumatiziran pa tražim bolnicu gdje su blagi prema dijeci i di puštaju relativno brzo van.A dosta je bitno da mogu biti s njim.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da je na temi hipospadija jedna forumašica napisala da su operirali u Zaboku.
    Ako saznaš bilo kakvu informaciju, napiši.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moj najmlađi sin je tamo ležao zbog upale pluća kada je imao oko 7 mjeseci. Bili smo tamo mislim da 6 dana i stvarno su ga brzo otpustili. Zadovoljna sam sa doktoricama i sestrama pogotovo, to nije veliki odjel (pedijatrija) i imaju više vremena za pacijente nego u ostalim bolnicama.
    Novouređeno je i roditelj može biti uz dijete, ali se plaća. Mi smo platili 600 kn. Mama spava kraj dječjeg krevetića u nekoj fotelji za razvljačenje. Ali mislim da tu udobnost roditelja nije bitna, već činjenica da možeš biti uz dijete. Imaju i veliku lijepu kupaonu sa svim potrepštinama za dijete (kupke etc. ) mada sam ja radije koristila svoje.
    Znam da je tamo bio jedan dečkić oko 4 godine zbog operacije pimpača (ne znam detalje), mama je bila preko noći, tata preko dana, inače su iz Splita došli i bili su zadovoljni.
    Konkretno i mene zanimaju stvari oko pimpača, mi imamo podvostručeni prepucij i gadnu fimozu i testise koji su za sada "leteći" - malo se spuste, pa opet odu gore.

Zbog čega je tvoj sin imao toliko operacija? Moj isto ima kao hipospadiju, jer mu je rupica postavljena 1 mm od sredine i ne predstavlja mu nikakav problem.
    Posljednje uređivanje od Smajlić : 11.09.2011. at 15:00

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala vam!Znači ipak je točno da su tamo još ljubazni.
    Moj sin je imao obostranu kilu i nespušten testis pa su onda svaku stranu operirali posebno.To su dvije operacije.Poslije smo isli operirati hipospadiju pa onda nije uspjela pa smo morali još dvije operacije da bi se ispravila ona prva.I sada kad sam mislila da smo gotovi sa operacijama a ono na sistematskom opet nema jednog testisa i na ultrazvuku on je u kanalu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •