Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: pametni mobiteli ili...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Van svega sam... nisam kupovala tehniku godinama. Zadnji žblj telefon koji nije pravo sr... sam kupila dok sam još u Zagrebu živjela, a tome ima 6-7 godina.

Trebala bi mi pomoć. Trebam, tj.odjednom strašno želim telefon koji je idealan za fotografiju, da ima brz snap shot/ilikakosevećkaže/okidač i kvalitetno snimanje. Koji ima dosta memorije, brz prijenos podataka, lak izlaz na internet, dobru bateriju. Na kraju krajeva, telefoniram jako malo. Sviđa mi se ideja svega toga u telefonu jer je najmanji dimenzijama. Imam ja fotoaparat, ali je slow, katastrofa. Ima jako spor okidač, brate mili, dok ja pritisnem dugme i dok on "okine", već se sto puta promijenila poza moje cure koju sam, recimo, htjela uloviti. A da ne pričam koliko ždere baterije. Ma napunim ih i kad ga jednom ugasiš, makar i nakon 10 slika, već ih ponovo treba puniti. Totalno sam zanemarila hvatanje tih dragocjenih trenutaka jer više nemam živaca boriti se s tim glupim fotićem! Pa molim za savjet! Kakav tel. i koji vam pada na pamet da je dobar omjer cijene i kvalitete?
    Posljednje uređivanje od zekana : 15.09.2014. at 08:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •