Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Koliko sam uštedjela dojenjem?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

viš, viš...
    uštede na ulošcima se nitko sjetio nije
    jest da ima "sretnica" koje i unatoč dojenju menstruaciju dobiju vrlo brzo, ali više je onih koje ne dobiju puno mjeseci (pa i po dvije godine)

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mislim da su uštede znatne i što god tko mislio o materijalnoj prednosti dojenja ne možemo zanemariti činjenicu da jako puno mladih obitelji ne bi niti moglo isfinancirati ad. sad na stranu prioritetni razlozi poput kvalitete majčinog mlijeka, zdravlja djeteta, kontakta itd.itd.
    pa još ako ima više sisavaca u obitelji, plus jednokratne, čovječe treba ti dobar kredit da podigneš djecu...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    jest da ima "sretnica" koje i unatoč dojenju menstruaciju dobiju vrlo brzo
    Prvi put točno 3 mjeseca nakon poroda, drugi put 4 mjeseca, uz tandem :"sretnica":

A ulošci za dojenje postoje i platneni, 70 kn 3 komada, ne samo da se isplate nego su i puno udobniji od jednokratnih.

kate, nemoj se ljutiti , mislim da si malo krivo shvatila temu. Raspravlja se samo o još jednom plusu za dojenje, ne o odluci za dojenje radi uštede.
    Međutim, ako netko i odluči dojiti iz tog, materijalnog, razloga po meni je to opet dobro.
    Važnija mi je dobra odluka, nego razlog za tu odluku.
    I sjećam se onog tvog topica o (ne)dojenju, i znam što tebe smeta, vjeruj mi... I ja sam prestala dojiti zbog bolesti, samo je moja sreća (pa, baš i da je sreća... ) što sam karcinom otkrila kad mi je mlađe dijete imalo 13 mjeseci, što je sasvim pristojan dojilački staž.
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 13.09.2011. at 10:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •