Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Koliko sam uštedjela dojenjem?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni osobno 6000,00 kn za 8 mjeseci nije malo i nije samo.
    Hrpu žena sam na raznim tečajevima i po bolnicama srela koje je novčani dio motivirao, i kako je netko rekao kad se priča o prednostima dojenja kolutaju očima a kada se spominje financijska prednost, odnosno kako je skupo AD onda odobravaju.
    Masa je neinformiranih, masa ljudi sluša nebuloze i to ne od strina i tetki nego od medicinskog osoblja. Žene tako lako odustaju od dojenja da je to prestrašno i ako će ih motivirat tih 5 ili 6 tisuća kuna, neka...s vremenom možda skuže da je dojenje bolja opcija bez obzira na uštedu.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni osobno 6000,00 kn za 8 mjeseci nije malo i nije samo.
    Hrpu žena sam na raznim tečajevima i po bolnicama srela koje je novčani dio motivirao, i kako je netko rekao kad se priča o prednostima dojenja kolutaju očima a kada se spominje financijska prednost, odnosno kako je skupo AD onda odobravaju.
    Masa je neinformiranih, masa ljudi sluša nebuloze i to ne od strina i tetki nego od medicinskog osoblja. Žene tako lako odustaju od dojenja da je to prestrašno i ako će ih motivirat tih 5 ili 6 tisuća kuna, neka...s vremenom možda skuže da je dojenje bolja opcija bez obzira na uštedu.
    6000 kn za dvije godine, ne za osam mjeseci.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •