Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Hoćemo li pisati Šimuniću, u CC Ministar i medije da pitamo gdje će biti

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Hoćemo li pisati Šimuniću, u CC Ministar i medije da pitamo gdje će biti

objavljeni rezultati, jer nigdje ne možemo naći rezultate medicinske oplodnje za 2010.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 11.09.2011. at 10:16

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a mene zanima gdje i kome da ja prijavim da moja beba nije stvorena u Hrvatskoj i da me brišu iz svoje statistike,obzirom je g.Golem izjavio da to oni ne mogu znati jer im nije nitko prijavio!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

onda Đurđa76 jednostavno prešuti da je trudnoća, pa i na porodu iz IVF-a jer je i moje dijete na taj način ušlo u statistiku (

kokos avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Budući da ne postoji statistika koliko je žena začelo izvan RH i nakon koliko neuspješnih novozakonskih pokušaja u RH, možda bi ju bilo dobro barem djelomično rekonstruirati. Ako se npr. na Rodu javi paevidntira što više vas koje ste uspjele vani, i to će biti pokazatelj lošeg zakona... Mislim, znaju oni to, ali nije loše da dođe u medije.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    onda Đurđa76 jednostavno prešuti da je trudnoća, pa i na porodu iz IVF-a jer je i moje dijete na taj način ušlo u statistiku (
    misliš?
    meni u bolničkom kartonu i na otpusnom pismu piše da je trudnoća ostvarena u ukc maribor pa zato nisam ni posebno reagirala...iskreno se nadam da onda nije uvrštena u hrv statistiku

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Koliko ja znam-većini inozemnih trudnica pred porod napišu samo IVF, i nije im bitno gdje je bio IVF (a i kad se inzistira na tome da je IVF bio vani-zar ne, coolerica, svejedno to ne uzmu u obzir) i svako dijete koje se rodi, i ako je postupak bio vani, ulazi u HR MPO statistiku.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 11.09.2011. at 15:52

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

baš tako, Mare41, zato vjerujem da takva djeca itekako ulaze u statistiku kao IVF djeca iz hrvatskih klinika................ nažalost

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nama je svugdje pisalo IVF trudnoća, no nitko nas ni u kojem trenutku nije pitao gdje je ostvarena, tako da.....

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ja znam-većini inozemnih trudnica pred porod napišu samo IVF, i nije im bitno gdje je bio IVF (a i kad se inzistira na tome da je IVF bio vani-zar ne, coolerica, svejedno to ne uzmu u obzir) i svako dijete koje se rodi, i ako je postupak bio vani, ulazi u HR MPO statistiku.
    e pa onda smo ih trebali i roditi kako smo ih i začeli, van hrvatske...
    btw,ne stignem previše tražiti, još su rezultati na "friziranju" ?

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Imaju previše posla s ovom najnovijom aferom oko crnih fondova da bi se sad stigli baviti sa statistikama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •