objavljeni rezultati, jer nigdje ne možemo naći rezultate medicinske oplodnje za 2010.
objavljeni rezultati, jer nigdje ne možemo naći rezultate medicinske oplodnje za 2010.
Posljednje uređivanje od Kadauna : 11.09.2011. at 10:16
a mene zanima gdje i kome da ja prijavim da moja beba nije stvorena u Hrvatskoj i da me brišu iz svoje statistike,obzirom je g.Golem izjavio da to oni ne mogu znati jer im nije nitko prijavio!!!!!
onda Đurđa76 jednostavno prešuti da je trudnoća, pa i na porodu iz IVF-a jer je i moje dijete na taj način ušlo u statistiku(
Budući da ne postoji statistika koliko je žena začelo izvan RH i nakon koliko neuspješnih novozakonskih pokušaja u RH, možda bi ju bilo dobro barem djelomično rekonstruirati. Ako se npr. na Rodu javi paevidntira što više vas koje ste uspjele vani, i to će biti pokazatelj lošeg zakona... Mislim, znaju oni to, ali nije loše da dođe u medije.
Koliko ja znam-većini inozemnih trudnica pred porod napišu samo IVF, i nije im bitno gdje je bio IVF (a i kad se inzistira na tome da je IVF bio vani-zar ne, coolerica, svejedno to ne uzmu u obzir) i svako dijete koje se rodi, i ako je postupak bio vani, ulazi u HR MPO statistiku.
Posljednje uređivanje od mare41 : 11.09.2011. at 15:52
baš tako, Mare41, zato vjerujem da takva djeca itekako ulaze u statistiku kao IVF djeca iz hrvatskih klinika................ nažalost![]()
Nama je svugdje pisalo IVF trudnoća, no nitko nas ni u kojem trenutku nije pitao gdje je ostvarena, tako da.....
Imaju previše posla s ovom najnovijom aferom oko crnih fondova da bi se sad stigli baviti sa statistikama!