Onda?
Ste za?
Vrijeme, mjesto, datum?
Kako kome paše, pišite!
Do skorog viđenja!![]()
Onda?
Ste za?
Vrijeme, mjesto, datum?
Kako kome paše, pišite!
Do skorog viđenja!![]()
eto znala sam ja da ima pametnih glavica među nama
meni paše kad god - gdje god!!!!!!!!!
može staro mjesto a može i novo........možda Zamet - nova sportska dovorana, Bolero kafić i veeeeliki trg za klince i kolica?! (parking besplatan odmah na cesti iznad dvorane)
Oćemo u ovu subotu - 21.05.2011. ? (Znam da neki imaju godišnjicu braka, pa ne znam)
sara, ja se nadam da ako bude tada zg kava, rijeka možda dođe k nama? Možda i ne, al ja se nadam.
auuu cranky lipog li avatara.
21. i 22. je dječji sajam u dvorani zamet pa možda bude gužvanac. meni dolazi mužić pa ćemo slaviti godinu dana od pozitivne bete koja je bila na njegov rođendan, pa ćemo slaviti i to
zadovoljit ću se malobrojnijom kavicom na radni dan! al baš bih vas voljela upoznati u većem broju
(cranky, eto i mene da pohvalim avatar, prelijepa je ženska, a coolerica, i tvoja je isto tako pre pre predivna
)
Mi bodulke nećemo moći ovaj vikend, pa ako vam paše druga subota 28.05. vjerojatno bi i mi došle![]()
Ajmo onda kome paše 28.05.?
Ja sam za!
cranky draga, znaš da moram reagirat jer si me nasmijala, nadobudni panduri, ha, ha! Pa, ljudi samo rade svoj posao ccc!
može, i meni više paše 28.05., a zbog dječjeg sajma mislim da bi sjedile na klupicama i pile kavu za van
još sam u šoku zbog "nadobudnih pandura" cccccccccc, nedaju ljudima ni da ušparaju 2kn po h![]()
I ja bih vas ovog puta rado upoznala uzivo, osobito ako ce nam i Cranky doc sa svojom SaricomMedjutim meni sljedece tri subote ne odgovaraju....zapravo opcenito bi mi bilo super da je radni dan u pitanju, skoro bilo koji...
Pa ako slucajno promjenite plan.....
o mačke moje vidim da je moja okrugla bodulica sve javila more 28.5.. idrago mi je da smo na Zametu kod moje nonice......malo za promjenu....TigricaL pozdravi Rašu reci mu da njega nitko ne može zamjeniti......
Znači da ponovimo kavica 28.05. na Zametu, vrijeme ostaje isto ili ćemo kasnije?
ajmo cure
javljajte se ......ko dolazi.....koliko vas s kolicima......
a ako se vrijeme pokvari? idemo kod Raše ili ostaje Zamet?
ako je vrijeme ok, dolazimo bez kolica, ako je vrijeme lose, najvj. ne dolazimo.
Sutra nam najavljuju kišu! Jel onda ostaje Zamet ili.......
![]()
Što se mene tiče možemo mi i kod Raše!
...ajmo se pobrojati:
1.Vojvođanka
2.Kikica1 (?)
3.tigrical
4.sara28
5.vita
6.dani82
...
1.Vojvođanka
2.Kikica1 (?)
3.tigrical
4.sara28
5.vita
6.dani82
7.lucija83
8.sali
Drage moje..
niš od mene sutra!
dobro mi se zabavite i naćakulajte i za mene...
pozdrav!
I na kraju di je kafeeeeeeeeeee
Ima li te kave uopće?! Valjda ima... Premier u 17,00!
Jel' stižete, curke???
Komadi pozdravite nam Rašui uživajte. Mi smo još premali da bi došli kod Raše.
puse
Znaci nis od Zameta? E onda nis i od nas..a bas sam se poveselila cistom zraku![]()
Idemo curke na kavicu? Kad vam paše i tko sve dolazi? Možemo već 10.09. ako se organiziramo!
Trudnice, mamice s kolicima, ako vam više paše neka druga lokacija ili ćemo kod Raše?
Mislim da privjesak necu dovesti ali bi mi odgovaralo da ako smo vec kod Rase budemo na terasiZnaci samo da je vani ako nije neki prolom oblaka. Ako me sta ozbiljnije ne sprijeci mislim da se pojavljujem 10.9.
ja bi tako rado došla...ali meni uglavnom vikendom ne paše....da li bi vama petak došao u obzir?
Ajmo napisati kada kome odgovara, pa se prilagodit većini ili prebacit za drugi vikend:
1. tigrical - svejedno
ja ne mogu u subotu jer radim popodne drugi dani dolaze u obzir glavno da nemam punkciju taj dan.......
Meni je svejedno, odgovara mi ovaj i drugi vikend (a može i u petak)
Meni je svejedno, samo brinem da Vojvođanka ne delozira Miska do iduce subote![]()
Meni sve paše,ali ipak je bolje da to bude ovaj tjedan zbog "deložacije".![]()
samo vi mene zajeb...al vidjet ću vas kad dođete u moje tjedne
![]()