Pokazuje rezultate 1 do 50 od 625

Tema: biseri 6-9

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kak sam zadovoljna svojim vještinama Sv. Nikole.
    Ne marim puno za blagdane, što se tiče Božića kompletni sam grinč. Sv. Nikola mi je ostao u sjećanju zbog mojih doma, kad su još prosinci počinjali snijegom, i silno me veselio pucketavi prah.
    Danas sam skakala na brzinu po kiši od jedne do druge točke, sve druga ruka, rabljeno, ljudima objasnila da neka šute i vele da su unutra plastične zdjele ako klinci što pitaju. Pokupila sam sve kaj je bilo na listi želja. Tako dobar osjećaj.
    Za kraj, baš me razveselilo kad je teta u trg nekom odgovorila - nema šiba, sva djeca su dobra. Onako, predivno.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Kak sam zadovoljna svojim vještinama Sv. Nikole.
    Ne marim puno za blagdane, što se tiče Božića kompletni sam grinč. Sv. Nikola mi je ostao u sjećanju zbog mojih doma, kad su još prosinci počinjali snijegom, i silno me veselio pucketavi prah.
    Danas sam skakala na brzinu po kiši od jedne do druge točke, sve druga ruka, rabljeno, ljudima objasnila da neka šute i vele da su unutra plastične zdjele ako klinci što pitaju. Pokupila sam sve kaj je bilo na listi želja. Tako dobar osjećaj.
    Za kraj, baš me razveselilo kad je teta u trg nekom odgovorila - nema šiba, sva djeca su dobra. Onako, predivno.
    ako bi admini ovo mogli premjestiti ovdje:
    http://forum.roda.hr/threads/77148-P...ghlight=nikola

bilo bi super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •