Originally Posted by AdioMare
![]()
Moj sin kada je imao 4 pita:
"Mama, kako si ti mene rodila?"
"Pa, tu negdje niže stomaka"-diplomatski odgovaram
"A kako sam ja došao do stomaka?"
"Pa kada se mama i tata vole, maze, paze, ljube, i poštuju, u stomak uđe mrvica, koja kasnije naraste u lijepu bebu"
On na to sav važan:"A jeste li se trljali?"
"Pa, jesmo, trljali smo se!"-ja u čudu odgovaram.
Nakon 2 godine pokušaja da dobijemo još jednog člana, moj sada šestogodišnjak pita:
"Mama, kada ću već dobiti jednog barat ili novu seku?"
"Ne znam sine, akobogda, biće, ali još ne"
"A zašto?"
"Pa neznam, ni čika doktor ne zna"
" A da se ti i tata trljate malo bolje, ha!?"
Ukratko, kako se rađaju djeca
M.: Mama, znaš zašto Z. (njegova "cura") ne može izabrati nekog drugog dječaka da mu bude cura? Zato što, kad je izabrala mene, izabrala je najboljeg.
M.: Z., hoćeš li ti biti moja žena? Ali neka bude po mom: da znači ne, ne znači da.
Z.: Da.
M.: U redu, popuštam ti, neka bude po tvom.
Evo nas među velike![]()
Večeras ga je nešto spopalo pa mi se cijelu večer ulizivao.
-Kraljice majko, želite li možda ovdje leći (namješta mi jastuke) pa da vas malo šuškam.
Ja, naravno, prihvatila![]()
Šuška on mene, ali evo odmah i Leona.
S: Leon, nemoj opet na kraljicu majku. Uništiti ćeš joj ovo kraljevsko veče.
-Mama, hvala Bogu da su one dvije bebe otišle.
Ja: :? koje bebe?
- Pa one prije Leona.
Ja: :? zašto?
- Zato jer je Leon ooodličan brat. Jedina mana mu je što još nije ni svjestan da on ima još boljeg brata.
Ja: Sven, spremi jaknu.
- Gospođo, nešto ste rekli?
Ja: Spremi jaknu.
On namještajući uho bliže meni: Gospođo, možete malo glasnije. Ne čujem vas dobro.
Ja malo glasnije: Spremi jaknu.
- Gospođo, nemojte šaptati. Još malo glasnije.
Ja još glasnije: Spremi jaknu!
- Joooj gospođo! Pa nemojte se tako derati. Probit' ćete mi bubnjiće.
(posebno mi je smiješno ono prvo). Baš fino da ste ovdje, kraljice majko i kraljevići!
Ah, kakav uglađeni mladi gospodin. Pun štoseva. 8)
Danas sam skuhala juhu od brokule jer je rekao da ju je u vrtiću jeo i da je bila super (inače neće ni voće ni povrće pa čim nešto takvo izjavi ja odmah kuham).
Međutim, kad ju je probao nije mu bila fina i nije htio jesti.
MM-u je bila odlična i pita Svena: Pa dobro kako to da je tebi loša a meni super? Nešto tu ne valja. Tko je kriv?
A Sven njemu na to: A bit' će moj ukus.
Kažem mu da nešto napravi (ne sjećam se više što).
- Neću.
Ja: Kako to misliš?
- Neću. Moj šef mi je rekao da ne napravim.
Ja: A tko ti je šef?
- Moj mozak.
![]()
Buruna odvalj![]()
BrunDa 8)Originally Posted by yaya
B. je crtala Isusov ulazak u Jeruzalem.
B. Ali ja ne znam nacrtati magarca.
Uč. Pa nacrtaj samo Isusa.
B. Ne, ne može moj Isus ići pješke.Znam nacrtati mačku!
I tako je njezin Isus ušao u Jeruzalem na mački.
Večeraju jučer MM i Sven i uz večeru piju jogurt.
Pita MM onako usput: Šta je zdravije jogurt ili mlijeko?
Kažem jogurt.
MM: Zašto?
Nisam stigla ništa ni odgovoriti uleti Sven žvačući: Ima manje laktoze.
U jeku ljubavnog razočaranja: Koji jadan život. Bolje da se nisam ni utrkivao kada sam bio spermić.
Kod moje majke jučer naše seosko dijete se začudi: Bako, kod tebe već ima jagoda, a kod nas još nema.![]()
Malo kasnije uđem u sobu, a klinac mi vrlo ozbiljno prenese informaciju: Inače se jagode mogu kupiti i na placu, tamo ih već ima.
Nastavak:Originally Posted by Brunda
S: Pa dobro gdje mi je bila pamet?!
Ja: Čekala kod mene u jajnoj stanici![]()
S: A kako sam onda bez mozga uopće znao da se trebam utrkivati?
Sven, legenda!![]()
Ovo bi moglo da stoji i na temi "Bojkotirajmo (kršitelj koda) proizvode":
Nadja: Govance je kao cokolada, samo na njemu ne pise "(kršitelj koda)"...
Danas u bilježnici iz prirode moga školarca na temu "Čime se bave roditelji" piše:
Tata je odvjetnik, radi važan posao.
Mama je trudna, ali u dobrom stanju.
Blago nama, kako nas dijete hvali...(nemam puno kilometara, a i garažirana sam...)![]()
Originally Posted by Vishnja
![]()
![]()
![]()
Stižemo jutros na plažu i Sven odmah juri prema moru. Zovem ga da ga namažem a on odmahuje rukom i viče već do koljena u moru: Ma pusti detalje!
Danas za ručkom : kažem ja M: jedi i tako nekoliko puta a ona meni kaže :mama nisam gladna ne mogu jesti , ja ponovno kažem jedi a ona meni kaže: Neću jesti bit ću debela a oš da neš dobije il tlak il šećer!![]()
MM mu nešto kaže da napravi, a on će njemu: Neću. Nisi ti Tutankamon da te poslušam![]()
[quote="Brunda"][quote="Vishnja"]Originally Posted by piplica
![]()
![]()
Nešto danas pričamo i dođemo nekako do toga da mu kažem kako dan ima 24 sata.
Nakon jedno 5 sekundi, koliko je valjda trebalo da kotačići odvrte, kaže on: Dobro, to je po ljeti, a po zimi?
Zimi su dani kraći, zar ne?![]()
Originally Posted by Brunda
![]()
![]()
![]()
Posvađao se danas sa svojim polusestričnama (kćerima od mog bratića).
Pa kaže: Da mi barem nisu sestrične. Onda se više uopće ne bih igrao sa njima.
Ja: Koja je razlika jesu li ti sestrične ili ne :?
S: Velika!
Ja: Pa reci koja!
S: One su ljubomorne i glupe a ja ne!
-Sven, šta ti baš ništa ne možeš poslušati iz prve?!
S: Ah, to mi je jedina slabost.
Stao mi J moralizirati oko ponasanja nekog svog kolege iz razreda na nacin koji mi se uopce nije svidio, pa mu krenem objasnjavati da se on treba brinuti o sebi i svojim postupcima, a ne o tudim, jer jedino sebe moze mijenjati i na sebe utjecati i blablabla....sve dok me nije prekinuo: "Dobro mama, a zasto onda ti pokusavas utjecati na mene?"
Ode mi post bez dodatka:
Svenko, upišat ću se od smijeha, lud je ko svizac, o-bo-ža-vam njegove provale![]()
![]()
Mali donio s vjeronauka kutijicu-kasicu. Priča kako će štedit novce za siromašne. Kaže: Vi uzmite kasicu u svoju sobu, pa stavljajte u nju novce. Hoćete mi sad nešto staviti?
Objašnjavam da bit štednje nije u tome da užica tuđe novce, nego da uštedi svoje. Može izdvojiti dio džeparca, ili u trgovini kad smo spremni kupiti dvije čokoladice reći da hoće jednu, a novac za drugu da ide u kasicu. On se na to sav smrko.
Mm: Čini mi se da ti se ne sviđa taj koncept.
Mali: Ne sviđa. Ali znam jedan koncert koji bi mi se svidio. Kad vi pijete kavu da uzmete samo jednu kavu, a novce za drugu da stavite u kasicu.
![]()
Snalažljiva glavica![]()
A pazi sad ovo. Leonina vrtićka grupa uvježbava božićnu predstavu. Njoj su vjerski pojmovi uglavnom nepoznati i apstraktni pa evo kako zvuči stih iz “U to vrijeme godišta” iz usta djeteta ateističke obitelji:
…porođenjem djetešca, kom je majka pjevica”
I ne da se ona uvjeriti da nije pjevica nego Djevica, ne vjeruje meni nego će sutra provjeriti kod tete![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da je negdje na forumu prijavljena i verzija "...kom je majka vjeverica..."
Ahahahahaha, LOOOOOOOL, riknut ćuOriginally Posted by Strobery Shortcake
![]()
Dečki listaju Lego katalog i pokazuju mi šta ću im kupiti za rođendan, šta za imendan, Božić, Uskrs, šta kad budu par dana za redom dobri...
Karlo: Znaš šta ćeš mi kupiti za 7. rođendan? Ovu ovdje policiju! Ma ne, ne zovu se oni tako. Jooooj, kako se ono zovu?
(mislio je na specijalce)
Filip: Milicija!
Karlo: Ma kakva milicija?! Oni ti više ne postoje! Oni su izumrli!!!
...........................................
Kupimo tata i ja legiće u kutiju, Filip se igra, a Karlo samo šeta okolo, ubaci koji legić i komentira: Ti Filipe nećeš kupiti? Pa da, ti se samo zabavljaj, a mi da radimo. Znaš kako bi mi njega trebali zvati? Čika Rus (jaaako lijen zidar, koji je i nama zidao), a ne Filip. Da, da, on se zabavlja, a mi se tu mučimo. Ti si Filipe onaj cvrčak, a mi smo mali mravi.................Mama, tata, ja ću sad uzeti malu pauzu.
![]()
Uhvatio me neki napad zbog ciste, pa sam legla na krevet i urlala.
Karlo: Mama? Znaš šta ja mislim? Ja mislim da ćeš ti umrijeti.
..................................
Karlo napravio veliku policijsku postaju od legića, a mi se taman spremamo kod bake. Naravno da ne želi ići, igrao bi se, pa smo ponijeli postaju na ploči s nama. Cijelo vrijeme sam ju morala držati u krilu kako se slučajno ne bi šta srušilo. Kad sam na povratku ulazila u auto (s pločom u rukama), promašim uski most (ćupriju) i propadnem do struka u snijeg u kanalu. Policijska postaja se raspala u najmanje komadiće.
Karlo se rasplakao. Počela sam i ja psovati, cviliti, jer me noga boljela.
Karlo: I tko će sad meni sastaviti postaju? Šta nisi pazila?
ja: Molim? Jel sad postaja važnija od mame? A šta da sam ja slomila nogu?
Karlo: Slomila nogu? Pa šta onda! Pa preživjela bih!! A šta da su meni legići propali skroz u kanal?!!
![]()
Dečki obožavaju "barbu koji preživljava". To je onaj pajdo na Discoveryju koji objašnjava na vlastitom primjeru kako preživjeti recimo u Sibiru. Danas Lovro ubacuje u ruksak 2 boce s vodom, komad konopa i jabuku i kaze Vidu: "Videk, ajmo preživljavati u dvorište."
Vlvlznam kako je
Karlo: Mama, ja bih još jednu šnitu kruha s linoladom.
ja: Molim? Još? Pa koliko si do sada pojeo?
Karlo: Pa samo šest, a dovoljno mi je barem devet.
ja:Ako pojedeš još nešto, eksplodirat ćeš!
Karlo: Ne brini se, mama, samo ti namaži još jednu šnitu i udalji se na sigurnu udaljenost.