Pokazuje rezultate 1 do 50 od 625

Tema: biseri 6-9

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Koooonačno je i B-u ispao prvi zubić. Bilo je krajnje vreme pošto su bratu ispala već 6 do sada. I, naravski, posetila nas je Zubić Vila i donela dva karamel-novčića (zapala nas pametna neka - uvek provali kad neko ima brata blizanca).

B se sprema za školu i sav se uneo u analizu svog srećnog života: ''Znaš, mama, nijednom mom prijatelju nikad nije bila Zubić Vila iako su im ispadali zubići. A Milanu je mama stavila čokoladu ispod jastuka, kao bila je i kod njega. Mislim, kao da on neće da provali da to nije prava Zubić Vila. Zna se valjda šta ona donosi - čokoladni novčić ako ima ili karamel novčić ako joj je ponestalo čokoladnih. Čuj, čokolada...to tačno znaš da je mama mešala prste!''

Kako ih volim što su još uvek u tom petarpanfazonu

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa Vidi poruku
    Koooonačno je i B-u ispao prvi zubić. Bilo je krajnje vreme pošto su bratu ispala već 6 do sada. I, naravski, posetila nas je Zubić Vila i donela dva karamel-novčića (zapala nas pametna neka - uvek provali kad neko ima brata blizanca).

B se sprema za školu i sav se uneo u analizu svog srećnog života: ''Znaš, mama, nijednom mom prijatelju nikad nije bila Zubić Vila iako su im ispadali zubići. A Milanu je mama stavila čokoladu ispod jastuka, kao bila je i kod njega. Mislim, kao da on neće da provali da to nije prava Zubić Vila. Zna se valjda šta ona donosi - čokoladni novčić ako ima ili karamel novčić ako joj je ponestalo čokoladnih. Čuj, čokolada...to tačno znaš da je mama mešala prste!''

Kako ih volim što su još uvek u tom petarpanfazonu

Aaaaaaaaa od kad vas nije bilo

Mi smo također imali jednu epizodu sa Zubić vilom. Zubić je ispao, a tu večer je htjela spavati sa rodicom i nanom kod nane (u istoj kući). Vila je uspjela dostaviti poklon, ali nije uspjela naći zub (da ne bi probudila sve spavače). Onda je E. pronalazila logična objašnjenja i zaustavili smo se na tome da je vila bila potpuno zbunjena promjenom lokacije. Da bi smo bili fer zubić smo ispod njenog jastuka ostavili slijedeću noć. Kako je vila slučajno imala neke vesele naljepnice kod sebe i slijedeću noć je ostavila mali pokončić i konačno odnijela zub. E. je bila potpuno dirnuta, čak skoro i žalosna što je dobila dva poklona u zamjenu za jedan zub. Drago moje naivno dijete. Tako je lijepo dok je svijet još uvijek pun čarolije.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[QUOTE=clumsy mom;1960362]Koooonačno je i B-u ispao prvi zubić. Bilo je krajnje vreme pošto su bratu ispala već 6 do sada. I, naravski, posetila nas je Zubić Vila i donela dva karamel-novčića (zapala nas pametna neka - uvek provali kad neko ima brata blizanca).

djeca su vam prepametna
    Posljednje uređivanje od elektra : 25.11.2011. at 15:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •