Pita moja kćer,prije nekih 6 mjeseci kako nastaju bebe i sad počnem ja petljat nešto o ljubavi,a ona meni:dobro i?Ja opet tata i mama se grle,a ona opet:dobro i?Pa se ljube,pa spavaju zajedno i onda počne rasti beba u trbuhu,a moj kćer meni:dobro,al kako je beba došla u trbuh?Sad si ja mislim,ma biću konkretna,pa će ovisno o njenoj reakciji prilagođavat priču.I tak počnem ja,znaš dušo odraslim muškarcima kad jako vole svoju ženu i žele imati s njom bebu se pišo za vrijeme grljenja i ljubljena s mamom stvrdne i onda tata stavi tvrdog pišu u maminu koku i ispusti sjeme koje se spoji sa maminim jajetom i tako raste beba,a li to mogu samo odrasli ljudi i oni koji se jako vole.Pošto je ona cijelo vrijeme šutjela dok sam joj to pričala,sad na kraju pitam ja nju:jel joj to jasno,a ona će meni:sve mi je jasni,samo mi nije jasno kako se to pišo stvrdne.Moj muž je pobjego na balkon rikavat od smijeha,a ja sam ostala u čudu,kak joj baš to nije jasno i nikad me više poslije nije pitala ništa u vezi te teme.