Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Euthyrox i apetit

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Euthyrox i apetit

Kako vam djeluje Euthyrox na apetit?
    Meni je prestrašno koliko sam gladna, imam Hašimoto (hipo), čim sam počela piti lijek, apetit je porasao do neba. Jel bude to prestalo?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tako je i meni bilo, ali se srećom nisam debljala. Prestalo je nakon par tjedana. Doduše, moja doza je jeko mala, 25 mikrograma.

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni ne djeluje na apetit ( pijem ga 10-ak godina), ali ja nisam reprezentativan primjerak, meni ni aloje, noniji, svi multivitamini svijeta ne djeluju na apetit.
    Posudiš meni malo

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i meni je tako bilo kad sam počela(prije 8 god.),mislim i dan danas još imam apetita ali kilaža mi je ista,prvih godinu dana uzimanja sam dobila 3-4kg i to tako stoji već 7 god.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je i meni bilo, ali se srećom nisam debljala. Prestalo je nakon par tjedana. Doduše, moja doza je jeko mala, 25 mikrograma.
    Imam istu dozu, zato sam se i iznenadila što će biti na večoj dozi???
    Znači ima nade da prestane.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja pijem 75, ali kad prelazis na vecu dozu ionako imas postepeno navikavanje, ne smijes odjednom, i nemam nikakav povecani apetit, dapace (pa cak i sad u trudnoci - nikakve zelje, nikakav apetit veci od inace)

kao sto su i drugi vec rekli, to ti se javlja samo na pocetku (meni se recimo uz to i vrtilo) ali prodje nakon tjedan, dva

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja ujutro nakon E. moram hitno doručkovati inače ću pasti u nesvijest. Na istoj sam kilaži na kojoj sam bila na početku uzimanja, mijenjale su se doze( povećavale) i odrapila sam 2 trudnoće. Nemam višak i trudim se da tako i ostane, obzirom na usporeni metabolizam, nekakvu činjenicu da autoimune bolesti nerijetko godinama dobiju pratnju a obzirom da imam dijabetesa u obitelji oprezna sam i to je to.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ali nakon E ne smijes bar pola sata ili sat nista jesti jer ti inace tijelo ne moze apsorbirat dovoljnu kolicinu hormona

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja nisam primetila da mi utice na apetit, prosla sam doze od 25 do 150ug.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

znam, znam, tih pol sata sam luuuda, samo da ne mislim na jelo!! Spremam klincima doručak, radim si kavu i uglavnom izduram pol sata.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dok nisam znala da imam hipo tj Hašimoto iznenada sam dobila 20kg....sve se odigralo u 6 mjeseci i moram priznati da mi je bio ogroman šok....kad sam vidjela da se nekontrolirano debljam napravila sam sve nalaze i pokazala se hipo dijagnoza....pijem 75 i kontroliram težinu ali tih 20kg više nikad nisam skinula i ne mogu...5 skinem 7 vratim i sve tako....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I meni je porastao apetit kad sam ga počela uzimati, još sam u isto vrijeme uzimala i željezo, ali smirilo se nakon mjesec dva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •