Zanima me jako vaše mišljenje. Kako biste vi postupili u ovom slučaju. Djeca su mi se požalila da jedno dijete pušta grozne pjesme na mobitelu i zove ih da čuju, a ak odu ide de za njima s tim. Kad smo malo porazgovarali ispalo je da su to ne eksplicitne nego onako da bi se navijači partizana zacrvenili. Iskreno ja sam bila u šoku od bolesnoća koje se spominju. Ono da djeca ne kuže aluzije ne pali jer nema aluzija - doslovno opisana zlostavljanja u stihu na hrvatskom. Mislim ne znam tko to pjeva i snima i od kud to 8godišnjaku na mobitelu, ali kako da reagiram prema svojoj djeci? Ja sam ostala šokirana Pokušala sam ih utješit i ohrabrit, ali zapravo tako nešto nisam očekivala. Mislila sam da je prosto onak spominjanje prostih riječi, psovanje u širem smislu, ali ovo... Ok rekla sam im da se miču čim krene to s mobitelima od tih nekih klinaca i ak one mogu pobjeć da idu doma ili zovu nas, ali mislim time kažnjavam njih i još će se više nać ovima na piku. Naravno to nikad ne rade kad je netko od odraslih u blizini. Što bi vi napravile? Roditelji konkretno od ovog malog vjerojatno znaju i "ne mogu niišta" jer je i stariji brat vrlo sličnog ponašanja.