Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: pitanje za mame s djecom oboljelom od celijakije ( i sve ostale iskusne rodaše)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jelena, mi smo godina i pol...jadna tvoja mrva kad morate i krumpir izbaciti... čini mi se teško ako nam dijagnosticiraju alergiju, i to ne utoliko radi kuhanja doma, to mi je manji problem, nego mi se čini vrtić problem, škola...rođendani...
    no, tek ćemo vidjeti...trebamo tek postaviti dijagnozu...možda i nije, ili je nešto drugo...
    silverinne, nek ti radije cure s dokazanom dijagnozom odgovore...

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    jedino mi se prick test ne sviđa, ja još imam traume od njega...
    kako se borite s bezglutenskom prehranom?
    puna sam pitanja, i dosta sam uplašena, imamo nekih simptoma, neke smo eliminirali bezglutenskom prehranom , pa sam pesimistična, a kako se još dojimo, vjerujem da se neki nisu ni razmahali
    uostalom, kako točka kaže prema izvorima samo 30% je simptomatska celijakija... ostalih 70% oboljelih nema izražene simptome..
    Prick test je nezgodan, em dijete pikaju, em mora biti miran 15 minuta?!
    Što se tiče prehrane, navikli smo se. Može se normalno kuhati s bezglutenskim brašnom, a i raditi kolače.
    Ima puno recepata na netu.

Citiraj silverinne prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure! mene zanima nešto u vezi ove teme. koliko nakon izbacivanja glutena iz prehrane se mogu očekivati rezultati?
    Kod nas se poboljšanje u vidu smanjivanja atopijskog dermatitisa vidjelo nakon 2-3 tjedna.

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    nego mi se čini vrtić problem, škola...rođendani...
    Tete u vrtiću su se navikle - donosimo svoj kruh i Scharove keksiće i grickalice.
    I nema nikakvih problema.
    Posljednje uređivanje od Točka : 19.09.2011. at 16:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •