-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
hvala, cure, na prijenosu za nas koji ne možemo slušati
-
BHany, da samo znaš kako se kontroliram i suzdržavam da ti ne zadam dodatnog posla brisanja postova.
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
Mojca draga, pa onaj ministar čita tvoj post i tvrdi da je to pismo koje je primio. koja sramotna manipulacija.
-
-
Ja i dalje nisam sretna što se Mojcin post okrenuo na pogrešan način, a još je gore što se i dalje s njim manipulira....ajte pišite šta pričaju
-
Ako je opet, ja sretna! Znači da ga jako žulja!
-
-
Ja za ovo više zaista nemam snage. neću ni poslušat - iz vaših isječaka vidim koliko je sati. Ministre po tridesettisućiti put: govorite neistine - dajte se bar sinkronizirajte sami sa sobom i sa svojim kolegama u lažima - ovako vas je zaista smiješno slušati!
-
I meni je upalo u oči: dr. Vrčić: "Struka je upitana tek nakon donošenja zakona." A onda sav ponosan kaže kako je zakon dao dobre rezultate - pa zašto je onda struka uopće imala prijedloge promjena?! Sve se vrti u krug, svi skaču jedni drugima u usta, sve se izvrće...kao da su grupno pohađali neki tečaj iskrivljavanja činjenica u svoju korist...
-
Mene zapravo najviše boli što svi oni lječnici i embriolozi koji su "na našoj strani" šute.
Osim Kniewalda, (njemu svaka čast) nikog drugog nema za čuti... vrte se Šimunić i Vrčić na jednoj strani, te Vlaisavljević i Kniewald na drugoj... a imamo 14 MPO centra... di su svi ostali? Šute.
-
Nisam slušala (nisam mogla), u jednu mi je ruku i drago jer sam ionako pod stresom već par dana. Ali iz vaših postova se da zaključiti izrečeno! Ajme, gdje mi živimo??? Kako se oni ujutro mogu pogledati u ogledalo s toliko laži koje su dan ranije izrekli??? O Bože...
-
Mojca, ovi ostali očito šute i rade i misle po svom. Neznam, ali za ovo nam zaista treba psihić pred postupak. Sad će na moj post ministar reći "Eto, rek'o sam vam da je to dobro!"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma