Kako vam djeluje Euthyrox na apetit?
Meni je prestrašno koliko sam gladna, imam Hašimoto (hipo), čim sam počela piti lijek, apetit je porasao do neba. Jel bude to prestalo?![]()
Kako vam djeluje Euthyrox na apetit?
Meni je prestrašno koliko sam gladna, imam Hašimoto (hipo), čim sam počela piti lijek, apetit je porasao do neba. Jel bude to prestalo?![]()
Tako je i meni bilo, ali se srećom nisam debljala. Prestalo je nakon par tjedana. Doduše, moja doza je jeko mala, 25 mikrograma.
Meni ne djeluje na apetit ( pijem ga 10-ak godina), ali ja nisam reprezentativan primjerak, meni ni aloje, noniji, svi multivitamini svijeta ne djeluju na apetit.
Posudiš meni malo![]()
i meni je tako bilo kad sam počela(prije 8 god.),mislim i dan danas još imam apetita ali kilaža mi je ista,prvih godinu dana uzimanja sam dobila 3-4kg i to tako stoji već 7 god.
ja pijem 75, ali kad prelazis na vecu dozu ionako imas postepeno navikavanje, ne smijes odjednom, i nemam nikakav povecani apetit, dapace (pa cak i sad u trudnoci - nikakve zelje, nikakav apetit veci od inace)
kao sto su i drugi vec rekli, to ti se javlja samo na pocetku (meni se recimo uz to i vrtilo) ali prodje nakon tjedan, dva
Ja ujutro nakon E. moram hitno doručkovati inače ću pasti u nesvijest. Na istoj sam kilaži na kojoj sam bila na početku uzimanja, mijenjale su se doze( povećavale) i odrapila sam 2 trudnoće. Nemam višak i trudim se da tako i ostane, obzirom na usporeni metabolizam, nekakvu činjenicu da autoimune bolesti nerijetko godinama dobiju pratnju a obzirom da imam dijabetesa u obitelji oprezna sam i to je to.
ali nakon E ne smijes bar pola sata ili sat nista jesti jer ti inace tijelo ne moze apsorbirat dovoljnu kolicinu hormona
Ja nisam primetila da mi utice na apetit, prosla sam doze od 25 do 150ug.
znam, znam, tih pol sata sam luuuda, samo da ne mislim na jelo!! Spremam klincima doručak, radim si kavu i uglavnom izduram pol sata.
dok nisam znala da imam hipo tj Hašimoto iznenada sam dobila 20kg....sve se odigralo u 6 mjeseci i moram priznati da mi je bio ogroman šok....kad sam vidjela da se nekontrolirano debljam napravila sam sve nalaze i pokazala se hipo dijagnoza....pijem 75 i kontroliram težinu ali tih 20kg više nikad nisam skinula i ne mogu...5 skinem 7 vratim i sve tako....
I meni je porastao apetit kad sam ga počela uzimati, još sam u isto vrijeme uzimala i željezo, ali smirilo se nakon mjesec dva.