Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 135 od 135

Tema: Smještaj u Pragu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    mako ako imas racune prilozi, ako nemas samo zahtjev. ako ste iz zg onda idete u branimirovu u HZZO na međunarodnu nesto. ja dobila za zadnji put 3337,00 kuna. do sada je bilo 1200 kuna. sada obracunavaju cijenu karte vlaka. ako predate sljedeci tjedan novci bi trebali biti oko 20. u mjesecu.
    bili i predali...adresa je Branimirova 37...tak je kak velis, nekaj prek 1600 kn po osobi, danas je predano ali isplata oko 20.06. ( s obzirom da je dooobra cifra u pitanju nebumo se bunili)...jos jednom hvala i na telefonskim uputama ...ako mod misli da ove informacije trebaju u neki drugi topic neg slobodno premjesti, siguran sam da ce i drugima dobro doci informacije

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Upravo sam rezervirala sobu u hotelu Panorama.Zanima me jel netko bio ,kakva su iskustva?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inna, koliko se ja sjećam-niko nije bio tamo, al obavezno nam javi kako je da možemo upisat na stranicu http://www.dopraga.frihost.org/

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje , mi se spremamo u prag.. -nadamo se terminu u kolovozu. Što se smještaja tiče , razmišljali smo o najmu nekog manjeg stana ili privatnog apartmana.. Ima li neko nekih informacija gdje se možemo raspitati. Hvala svima za informacije.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam bila u hotelu belveder 300 m od klinike i ne mogu reći da je savršen ali nije loš,sobe su dobre ali nikako nebi preporučila 5 kat,internet ima u sobi ali se plaća 5eur a u predvorju je besplatan ali je jako loš i spor,garaža je za nekih 7 auta i nije baš nešto ali posluži i 10 eur po nočenju a do centra ima 15 min pješke...znači meni je bio super jer sam tražila najbliže klinici pa eto možda nekom ova info pomogne,sretno svima koji se spremaju tamo

Miny moja sestrična živi u Pragu i prije nego što smo saznali da idemo smo tražili nju da nam isto nadje neki stan ili apartman koji nije daleko od klinike,ali to ti je dosta teško samo luksuzni apartmani i to dosta daleko od klinike a isto platiš kao hotel jer smo mi tražili na mjesec dana s obzirom da smo toliko i bili a na kratko teško da češ nešto naći ali eto sretno i nadam se da ćete uspijen naći ono što tražite.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj miny prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje , mi se spremamo u prag.. -nadamo se terminu u kolovozu. Što se smještaja tiče , razmišljali smo o najmu nekog manjeg stana ili privatnog apartmana.. Ima li neko nekih informacija gdje se možemo raspitati. Hvala svima za informacije.
    naša forumašica Maxime ima prijateljicu koja u Pragu iznamljuje stan, pisala sam to na prvoj strani ove teme (od 3)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam za hotel u Pragu, ali moja draga prijateljica iznajmljuje apartman u samom centru Praca (kod starog mosta): http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/prague/41563
    evo i citata

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

miny, nama je Mirna spomenula da Simo zna nekad iznajmljivat (neki) stan, treba provjeriti s njom...

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo tražili stan za 3 mjeseca boravka...
    muke Tantalove!!!
    mislim da smo poslali oko 70 mailova, što privatno, što agencijama i na kraju pukom slučajnošću uletili u jednu garsonijeru koja nam je bila savršena...
    isto sam pitao frenda koji živi u Pragu da proba naći ali nije uspio...ne žele iznajmiti tako kratko...
    ako mislite biti oko mjesec dana onda u Pansionu Patanka imaju opciju dugog boravka po povoljnijoj cijeni, ali to je soba s upotrebom kuhinje...nama je najviše falila perilica rublja, ali možda se može i ponijeti robe za mjesec ali mi smo ostajali 3...

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E pa tako je i meni sestrična rekla i sve sto nam je bila našla nitko neće iznajmit na kratko ali nismo se mi previse ni trgali oko toga tako da smo prihvatili ono sto nam je taj tren bilo dostupno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo ja ostadoh duzna recenziju hotela u kojem smo bili u zadnjm postupku (oprosti mare)
    dakle hotel je http://www.metropolhotel.cz/, bili smo u ozujku 4 nocenja 240 eura
    doručak odlican, soba ne prevelika, ali ima klimu, internet u sobi, s tim da je moj dragi sam slozio wifi
    tople vode uvijek ima, birtijica u prizemlju, a na krovu hotela terasa otvorena do 22.00 za one koji bi zapalili cigaretu
    osoblje ljubazno, preko puta velika robna kuca, jedino je bio bed sto je metroom trebalo raditi presjedanja po onim njihovim linijama, ali ne previse komplicirano
    udaljenost od klinike kojih 15 minuta javnim prijevozom
    odmah iza ćoska nekoliko pivnica s ovog linka prague pub guide the best, budem stavila lin na sljedećem postu

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

http://patto1ro.home.xs4all.nl/pragpub1.htm#pinkasu
    od ponudenih na stranici bili smo u medvidku, bukvalno izades iz hotela i u prvoj ulici ta pivnica
    mene osobno je odusevila pivnica u zlatnom tigru, klopa fina i super jeftina, jedino je super buka i vrlo malo stranaca
    eto mare odradih dug

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure,imam još jedno pitanje.Gdje parkirati auto?Parking u sklopu našeg hotela nam je skup.(oko 20 eura)Kakva su P&R parkirališta? Znate li cijene za dan?pored hotela je hrpa stambenih zgrada pa ne znam možemo li tamo negdje ostaviti auto(a da nam ga pauk ne odnese)?

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Drage moje,pozdrav iz Praga.Obećala sam javiti kakav je hotel Panorama.Ne znam odakle da počnem...malo reći SAVRŠEN.Mi smo imali sreću i na bookingu uspjeli naći popust i i za tri noći s doručkom platili 1100 kn -za oboje.Ne znam kolika je puna cijena,ali uz sve ovo što vidim ovdje,mislim da nije mala.Mi smo na 21.katu i imamo pogled na cijeli Prag .Na zadnjem katu je bazen,teretana,saune,masaže i slične stvari.Usluga,hrana,soba-savršena.Do Pronatala nam treba 8 km,a do samog centra 4 stanice podzemne koja je odmah pored hotela.Da ne zaboravim...odmah uz hotel je i shoping centar
    pozz

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

imam molbu: frendica ide iz Praga ovu nedjelju i treba se opet gore vratiti srijeda (popodne)/četvrtak, jel ima ko da je poveze??? thx

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da li je neko skoro bio u hotelu Pronatal in? Interesuju me cijene ručka i večere u njihovom restoranu?

tina1988 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo i ja se priključujem pitanjima,idemo za oko mjesec dana,a još se nisam odlučila za smještaj.. Dvoumim se između: Hotel Residence Vysta, Hotel Belvedere, Hotel Art i Hotel Absolutum. Svi su tu negdje sa cijenama,samo ne bi da mi se dogodi da odem u neku rupu pa da cijelu noć strahujem od moljaca i kukaca,a za one sa 5* uz ovo sve nema se loviceHvala puno,i sretno svima. Jedini nam je uvijet da je soba ČISTA i da su ljudi normalni-uslužni jer ni ja ni muž neznamo ni engleski ni češki pa je to malo problem.. Što mi preporučate?? I još nešto; ima li na ovoj dionici tunela ; ZAGREB,GRAZ,BEČ,BRNO,PRAG? Ja ne podnosim tunele(klaustrofobija) pa zato da se znam pripremiti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tina, opisali smo neke od tih hotela na stranici u mom potpisu, a svi hoteli tog ranga su dobrh, a tunela na toj dionici nema

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tina evo me dragi ispravlja da ima podvoznjaka kroz bec, i ako hocete i to izbjeci da idete na bratislavu, i taj dio smo prosli

tina1988 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala Mare puno!!! Meni to puno znači!! A podvožnjake ću istrpiti,oni su kratki ,barem se nadam.
    Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    tina evo me dragi ispravlja da ima podvoznjaka kroz bec, i ako hocete i to izbjeci da idete na bratislavu, i taj dio smo prosli

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tina, mozemo se s cehima skuzit i na hrvatskom, al opet da napomenem-na nasoj stranici je par fraza na ceskom pa nije zgorega ih isprintat, dosta je znat par osnovnih

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo cure mi idemo 24.10.vlakom bit čemo u Belvederu pa ak je netko od vas gore bilo bi lijepo sjest na prašku kavicu.Ili ak nekom kej treba iz Praga nek viće

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo mene opet!Klinika se preselila tak i ponuda hotela preko Mirne.Ponuda je sljedeća:
    Welness hotel Step
    Hotel Carol
    Clarion congress hotel
    Eto pa vas molim ak je netko bio u njima da nam opiše dojmove!Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Da li je neko bio skoro u Pragu od kada je klinika PFC preseljena? Ja uskoro treba da idem a ne znam još uvek gde da nađem smeštaj? Ima li neko savet? Hvala unapred.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Valiana ti je dala opcije preko pfc...
    ako nisi za lutanje po Pragu to ti je sve blizu klinike...a i cijene su posebne za korisnike...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lana, pisala sam na drugoj temi, kad putujete? za prvi put je zgodno kad mirna, tj danica rezerviraju hotel

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

valiana, koje linije ćete odabrati obzirom da vlakom ne može direktno? Ili ima nekih promjena?

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo jučer dobila cijenu karte za vlak za oboje povratna 1400kn + oko 250kn za rezervacije.Mi idemo iz Zagreba u 7.27 preko Beča tam se presjeda na vlak za Prag.U Pragu smo oko 20 sati.Za natrag imaš vlak u 8.30 i u 10.30 mi smo prošli put išli s onim ranije s time da u Beču smo onda čekali vlak za Prag 2 sata.Ne bi više hvala vikendom tam u Beču nemaš na kolodvoru ni kave a ni pošteno za sjest.Ovaj put idemo u tjednu pa se nadam da ču uspijet popit bečku kavicu!Odsjest čemo preko Mirne u hotelu Carol.Nama je ovo treči put da idemo vlakom i nama je to super jer imaš komoditet rezervacije su jako važne jer Ljudi po vani putuju vlakom jako puno i mi smo oba puta dizali ljude sa našir rezervacija inače bi stajali!Eto ak ti treba još kaj pitaj!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala valiana na korisnoj informaciji

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo mi se vratili iz Praga preko Mirne rezervirali Hotel Carol.Oduševljena sam bila sobom..mali balkončič muž se kupao u bazenu.Doručak švedski ne tako bogat kao u Belvederu ali nama je bilo super jer nisam izbirljiva tak da je nama bilo super.U sobi tako fina kava za napravit tak da nismo ni nato trošili lovu.U blizini trgovački centar gledali ga s balkona tam si kupili ručak u inetršparu.Klinika jako blizu 4 ulice od hotela.A klinika kao i hotel savršena tako suvremena...ma tak mi se svidjelo da bi se opet vratila.Da ovaj put je i putovanje bilo super u Beču popili kavu jer smo išli ranijim vlakom pa smo imali pauzu 2,5 sata tako da smo s i našetali ma sve u svemu ovaj put kad sam mislila da nećemo ni uspjet otić i sve je bilo na brzaka isplao je savršeno još da bude takva i beta sreći nebi bilo kraja

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

valiana, pošto si već bila u novom PFC-u, interesira me da li ima tamo parking, a da se i može naći mjesto?
    tako da odmah znam da li da tražim hotel u blizini klinike (ako nema parking, pa da možemo pješice) ili ipak možemo nešto bliže gradu... hvala!!!

ps: žao mi je što i ovaj put nije uspjelo

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Bokić!Parking ispred klinike je dosta velik tak da možete računat da čete naći mjesto.Mi smo odsjeli u hotelu Carol i tam ima parking ima hotel garžu.Mi smo putnici vlakom pa nam je bitna blizina klinike a ovaj hotel je par ulica udaljen od nje.Mi smo pješačili!Ak te još kaj zanima sam pitaj!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala draga!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Vidjela sam ovaj apartman i baš mi sve sviđa.Ja planiram za mjesec dan u Prag na dva tjedna na umjetnu oplodnju u klinici Pronatal.Da li mi možeš pomoči kontaktirati prijateljicu da li je apartmen slobodan i kolika bi bila cijena.
    Unaprijed zahvaljujem.
    Pozdrav

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdarv cure evo bliži se 12.mj i naš odlazak u Prag.Do sad smo išli u vlastitom aranžmanu vlak-hotel Carol.I bilo je sve više manje ok.Ali sad bi išli s agencijom koja odsjeda u hotelu Fortuna vest.Sad me zanima jel netko bio tamo i koliko ima od tog hotela do pfc?Hvala

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •