-
mislim da ti je ta ruta najoptimalnija. samo nas je neugodno iznenadila dionica brno -prag . zaista loš autoput. Sve ostalo ok. Za snalaženje po Pragu i pronalaženje klinike ovavezno ponjeti GArmina. S njim je puno lakše i elegantnije. Sretno.
-
Bili i vratili se....autoput Brno - Jihlava katastrofa, Jihlava - Prag jos kako tako...vjerojatno kad cemo ici po smrznute ( a odlucili smo bez obzira na ishod ovog postupka - u koji btw beskrajno vjerujemo - ici obavezno po njih) cemo trazit neki alternativni pravac sa boljom cestom ....prag prekrasan, stvarno se ima kaj za vidit...mi smo imali naseg 'Garmina', gospodin Simo nam je dao kartu praga i zacrtao kaj se treba vidjet i u svako doba nam je bio od pomoci, stvarno svaka pohvala... spavali u hotelu Park, prvo su nas dva dana kuhali jer nisu ocekivali vrucine pa sustav klimatizacije nije bio u pogonu, ali nakon vise nasih i zalb i ostalih gostiju i to se sredilo...sam PFC je pravo odusevljenje i promjena u odnosu na ove nase klinike i nacin rada....postupak odlican, vracena dva prekrasna embrija i jos tri smrznuta smo dobili...sve u svemu prezadovoljni smo....
ali ja nebi bio ja da nemam dodatno pitanje...za povrat troskova koji moram trazit od HZZO , dali moram prolozit racune od goriva, cestarina i to ili samo podnesem zahtjev i to je to ?
hvala svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma