-
Koliko znam pregled kod Sabola je bio oko 400,00 kuna, samo pregled, a frendica je EEG platila 450 kuna prije 7 godina, koliko je sada ne znam točno, ali čula sam da su i sada takve cijene otprilike.
Što je bio uzrok konvulzija kod nas - valjda temperatura. Mada je on i u bolnici kurio 4 dana skoro 40, a ponekad i preko 40, a nije dobio konvulzije, ali dobivao bi klizmu kada bi temperatura prešla 40 tako da je i klizma vjerojatno odradila svoje. Kod nas je izolirana bakterija, zamislite istu bakteriju su izolirali kod četvero djece u našem razredu (u istom periodu), s time da je jedno dijete završilo s upalom pluća u sobi do nas tako da smo imali i poznato društvo u bolnici. Moj sinko je imao i prije temperature preko 39, jedne zime prebolio pravu gripu s temperaturom skoro 40 u trajanju od nekoliko dana pa nije bilo nikakvih konvulzija. Što se tada dogodilo, da li je to bio spoj bakterija, umor, stres, dehidracija i što ti ja znam što sve ne, valjda nećemo nikada saznati. U školu smo se vratili tek nakon tri tjednaod izlaska iz bolnice, s time da je prije toga bio 2 tjedna doma zbog šarlaha pa da li je i on odigrao kakvu ulogu u svemu tome tko će ga znati. Ja sam uredno o svemu obavijestila učiteljicu, bile smo u svakodnevnom kontaktu dok je sinko bio doma, a kada se vratio u školu nije imao nikakav poseban tretman. Nastavili smo s treninzima i uglavnom sve se vratilo u normalu. Neuropedijatrica mi je rekla da učiteljici kažem što se dogodilo i da u slučaju bilo kavog ponovnog napada dijete stavi na bok i pozove hitnu, drugo ništa, jer u našoj školi nema medicinskog osoblja i najbolje je odmah pozvati hitnu. Hvala Bogu nije se ponovilo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma