Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: logoped

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam jer smo našli dobru privatnicu i nisam imala volje ponovno ići tamo.
    Plus od naše 2 logopedice jedne već par godina nema koliko znam, pa je ionako kaos.

Znam da sam trebala biti dosadna, ali nisam morala - samo me zanimalo hoće li se ikad oni javiti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam jer smo našli dobru privatnicu i nisam imala volje ponovno ići tamo.
    Plus od naše 2 logopedice jedne već par godina nema koliko znam, pa je ionako kaos.

Znam da sam trebala biti dosadna, ali nisam morala - samo me zanimalo hoće li se ikad oni javiti
    Pa ako si našla drugo rješenje - tim bolje. Oslobodila si mjesto nekima koji su ih više trebali, kao što su bili moji sinovi i brojna druga djeca sa kombiniranim poteškoćama. Moj stariji je imao zastoj u razvoju neurološkog sustava, a posljedično kašnjenje govornog razvoja + lošu motoriku i dislaliju - proveo je u Suvagu puuuno godina. Terapije redovne od 2004 do 2010 ili 2011 (ne sjećam se točno, do polaska u peti razred), a kontrole od 2002 do mature. Mlađi - disleksija, nešto manje vremena u Suvagu, ali mu je bilo potrebno. Isto je bio njihov pacijent do mature. Da je u pitanju bila samo korekcija izgovora, vjerojatno se ne bih jako trudila dobiti mjesto tamo. Ima i drugih mogućnosti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.09.2021. at 08:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •