Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: logoped

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pozdrav svima. Molim vas preporuku za logopeda u Novom Zagrebu.
    Dijete ima problem sa L, R, Lj...
    Dijagnostiku smo obavljali s 3 i pol godine jer je kasno propricao, no tada je sve bilo ok i samo da se dijete prati. Kako s punih pet nije dobio ispravno izgovaranje glasova krenuli smo kod logopeda. Uslijed situacije s koronom nismo obavili ponovni pregled nego je samo krenuo privatno kod jedne logopedice za koju sam nekidan saznala da cak nije logoped nego fonetičar i da nije preporuka da tamo uopce ide. :/

E sad sam u potrazi krenuti pravim putem i sve kako treba. Pretpostavljam da Suvag nema smisla da cekamo nego da nađemo nekog privAtno i za dijagnostiku i za vježbe?

Koja su friška iskustva? Help please!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. Molim vas preporuku za logopeda u Novom Zagrebu.
    Dijete ima problem sa L, R, Lj...
    Dijagnostiku smo obavljali s 3 i pol godine jer je kasno propricao, no tada je sve bilo ok i samo da se dijete prati. Kako s punih pet nije dobio ispravno izgovaranje glasova krenuli smo kod logopeda. Uslijed situacije s koronom nismo obavili ponovni pregled nego je samo krenuo privatno kod jedne logopedice za koju sam nekidan saznala da cak nije logoped nego fonetičar i da nije preporuka da tamo uopce ide. :/

E sad sam u potrazi krenuti pravim putem i sve kako treba. Pretpostavljam da Suvag nema smisla da cekamo nego da nađemo nekog privAtno i za dijagnostiku i za vježbe?

Koja su friška iskustva? Help please!
    Koliko se sjećam Suvag ima vanjsku lokaciju logopedske ambulante - u Domu zdravlja u N. Zagrebu. Pitaj ih u svakom slučaju, nemoj otpisati ideju zbog dugog čekanja. Oni često nađu termine za djecu koja su pred školu.

Inače, imaš privatni logopedski kabinet na Središću, ali nemam nikakvih informacija osim onoga što piše na web stranici: https://www.logovjezbaonica.hr/o-nama/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •