Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Kako provode dan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. kaže da je jedan, inače pametan dečkić iz razreda, na pitanje: Možeš li naslutiti važnost i ulogu povjesničara u objašnjavanju prošlosti? odgovorio: Mogu.

To je ta kultura odgovaranja jednom, dvije riječi i nadopunjavanja koja se njeguje ispitivanjem u obliku testa.

I moj bi bio sposoban odgovorit: Mene to ne zanima., ali je srećom teški formalist, pa bi to odgovorio samo ako bi pitanje bilo: Što te zanima...? Zanima li te...?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

10 godina, 4. razred.
    budim ga u 6.45, na stolu je već doručak, iz kuće izlazimo u 7.20, u školi je do 12.15, za sad ne dulje jer nisu krenule vannastavne, od idućeg tjedna će se to promjeniti, još ne znam kako, jer nisu dobili raspored. uzeo je tri! vannastavne aktivnosti, ko zna na šta će to ličiti.

poslije škole ostaje pola sata-45 minuta sa društvom vani, obično pred zgradom, pričaju.

poslije škole je kod mojih, ruča, odmori i napravi zadaću. ja najsretnija ako sve to uspije prije neo mali dođe iz vrtića, jer ima mir.

pa se glupira s bratom, pogleda nešto na tv-u, pa ide van. skoro svaki dan ima trening u 7 ili 8. doma smo do 9 osim petkom, kad je trening do 9.30. vikendom kako kada, ovisi o utakmicama, turnirima i istalom, ali svakako imamo dva sata u kojima ja pogledam što su radili u školi, napravi zadaću i ponovi lekcije.

uglavnom, nema labavo. jer ako popustim, i nama će trebati tenk ko za zdenkinu kćer.

friško smo iz boravka, uhodavamo se još i mi i on, ali ide to. balans je najvažniji, nadam se da ćemo ga postići onako kako sam ja zaplanirala.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Zdenka2;1963155]M. kaže da je jedan, inače pametan dečkić iz razreda, na pitanje: Možeš li naslutiti važnost i ulogu povjesničara u objašnjavanju prošlosti? odgovorio: Mogu.

Mene zanima koji odgovor djeca u 5. razredu daju na to , po meni za njih kompleksno pitanje

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

[QUOTE=alanovamama;1965578]
    Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    M. kaže da je jedan, inače pametan dečkić iz razreda, na pitanje: Možeš li naslutiti važnost i ulogu povjesničara u objašnjavanju prošlosti? odgovorio: Mogu.

Mene zanima koji odgovor djeca u 5. razredu daju na to , po meni za njih kompleksno pitanje
    M. je odgovorio ovako: Povjesničari istražuju povijesne izvore, tumače povijest i pišu knjige o tome. Od njih mi saznajemo o povijesti i tako bolje razumijemo naš današnji život.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Zdenka2;1965737]
    Citiraj alanovamama prvotno napisa Vidi poruku

M. je odgovorio ovako: Povjesničari istražuju povijesne izvore, tumače povijest i pišu knjige o tome. Od njih mi saznajemo o povijesti i tako bolje razumijemo naš današnji život.
    Ja sam impresionirana, nadam se da je bio/la i profesor/ica, mada to i nije toliko bitno, koliko spoznaja da ima još jako puno djece koja vole razmišljati i razumiju ono što uče. Bravo za M.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •