Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Kako provode dan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kod nas 2. razred
    smjena uvijek jutarnja, u 8 počinje nastava. do škole cca 7 min. pješačenja( ovo je privilegij za koji sa zahvalna nebesima)
    u školi do 12. 30. poned.
    drugi dani do 11.30
    ručak u 13.oo
    zadaća do 14.oo-14.30 završena
    tenis poned i srijeda 18-19
    sve ostalo igranje ili vani ili kod nas/drugih
    19.30- večera, tuširanje, knjiga, razgovor
    20.30 spavanje

ovo je prednost malog gradića, mi toliko vremena imamo za igru i druženje da sam presretna.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rebecca, nešto jako ne štima, 3-4 sata učenja dnevno za djecu te dobi nije u redu. Toliko potroše gimnazijalci uključujući i čitanje i pisanje vrlo česte i opsežne lektire (oni koji još doista i čitaju) ili izradu referata,prezentacija i sl.

Što kažu ostali roditelji? Pretpostavljam da ti klici idu u isti razred,moguće je da imaju turbo nabrijane profesore sad na početku petog razreda,ali opet, nekako mi je to puno previše.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Rebecca, nešto jako ne štima, 3-4 sata učenja dnevno za djecu te dobi nije u redu. Toliko potroše gimnazijalci uključujući i čitanje i pisanje vrlo česte i opsežne lektire (oni koji još doista i čitaju) ili izradu referata,prezentacija i sl.

Što kažu ostali roditelji? Pretpostavljam da ti klici idu u isti razred,moguće je da imaju turbo nabrijane profesore sad na početku petog razreda,ali opet, nekako mi je to puno previše.
    Slažem se, ali na temelju poznavanja svog mlađeg sina (kojem je jako teško zadržati pažnju na gradivu) bit će da je riječ o vremenu koje provode za pisaćim stolom, a ne o vremenu učenja.

Moj sin je u stanju sjediti čitavo popodne nad zadaćom od 3 reda, a misli mu vrludaju bogtepitaj kamo, sanjari i razmišlja o igranju...

Rješavamo to ovako: Možeš van / k prijatelju / na računalo / gledati televiziju TEK kad završiš zadaću, a ako je ne završiš do tog-i-tog vremena, ne možeš uopće jer ne stigneš.

Znala sam mu (i danas ako treba) staviti timer da se vidi koliko napravi u 15 minuta. Znatno mu je popravilo efikasnost ali još uvijek treba pomoć povremeno jer nema nikakav osjećaj za vrijeme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •