Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Kako provode dan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Zdenka2;1963155]M. kaže da je jedan, inače pametan dečkić iz razreda, na pitanje: Možeš li naslutiti važnost i ulogu povjesničara u objašnjavanju prošlosti? odgovorio: Mogu.

Mene zanima koji odgovor djeca u 5. razredu daju na to , po meni za njih kompleksno pitanje

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

[QUOTE=alanovamama;1965578]
    Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    M. kaže da je jedan, inače pametan dečkić iz razreda, na pitanje: Možeš li naslutiti važnost i ulogu povjesničara u objašnjavanju prošlosti? odgovorio: Mogu.

Mene zanima koji odgovor djeca u 5. razredu daju na to , po meni za njih kompleksno pitanje
    M. je odgovorio ovako: Povjesničari istražuju povijesne izvore, tumače povijest i pišu knjige o tome. Od njih mi saznajemo o povijesti i tako bolje razumijemo naš današnji život.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Zdenka2;1965737]
    Citiraj alanovamama prvotno napisa Vidi poruku

M. je odgovorio ovako: Povjesničari istražuju povijesne izvore, tumače povijest i pišu knjige o tome. Od njih mi saznajemo o povijesti i tako bolje razumijemo naš današnji život.
    Ja sam impresionirana, nadam se da je bio/la i profesor/ica, mada to i nije toliko bitno, koliko spoznaja da ima još jako puno djece koja vole razmišljati i razumiju ono što uče. Bravo za M.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •