Pokazuje rezultate 1 do 50 od 369

Tema: Tražimo primjere kršenja Koda u HR

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

1.znam ja dobro o cemu se raspravlja i procitala sam ja pravilnik vise puta
    2.roda trazi informacije sudjeluje u tome i na taj nacin sabotira reklame ,,,ocito po rodi da bi mame koje ne doje trebale biti ne informirane i ne upucene u ponudu na trzistu takoder putem reklama bilo bi im olaksano znati sto je u ponudi te za te proizvode bi mogle lakse potraziti detaljnije informacije
    3.nemoze mene nagovoriti reklama da ja nesto koristim ili ne koristim ali mi moze dati do znanja da i to postoji
    4.naravno da je cijela ta industrija temeljena na profitu to nitko ne osporava i naravno da bi njima bilo draze da majke ne doje ,, ali objasni mi ovo zasto se najvise koristi ****??? a najgori je najeftiniji najrasprotranjeniji u svakom ducanu je stoji po sporkim skladistima ducana ,,, a kad kazem da sam ja svojoj prvoj curi davala **** pogledaju me sareno a sta je to? i zar to postoji? ne znaju nemaju informaciju nisu nikad vidile reklamu mi ni nista a da su je vidile mozda bi ga i kupile ,pa vec kad ne doje mogle bi dati nesto kvalitetnije
    5.a to da su se agresivno neki reklamirali je mislim prije problem ne dovoljnog promicanja dojenja i ne edukaciji mama i da su uspjeli uvjeriti mame da dojenje ne valja hmmmm o kakvim se mama radi super hiper labilnima kad te netko u to moze uvjeriti

i na kraju to je moje misljenje da reklama treba biti,pa mozes se ti slagat ili ne slagat
    isto tako mislim da je najvaznije da je suvgdje naglaseno da je majcino mlijeko najbitnije i to je to pa ko voli nek izvoli
    ,,,nije mi jasno sta se misli postic s tim ne reklamiranjem ?? cak i cajeva i duda i kasica .................a kad pocme papat sta da mu dam piti coca colu,,,,kad ga budem morala odvojit od dojenja jer se moram vratit radit sta da mu umjesto dudice da ga smiri dam kost da glode? kasice koje se kupuju pune su konzervansa ali i mrkvica koju cu mu skuhat je genetski modificirana i poljevana pesticidima ,,,,,,,,,,ma dajte pustite zene da imaju informacije svak za sebe bira,,,neces pa nemoras .isto ono sto ti se ne cita nemoj citat..i volim vjerovat da hrvatice nisu ko ovce ni labilne i da imaju svoje misljenje i da jedna reklama za mlijeko ili nesto drugo nece promjenit njezino misljene.....a mozda sam u krivu mozda smo nacija ovaca , cast izuzecima
    Posljednje uređivanje od daddycool : 17.12.2010. at 13:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •