Pokazuje rezultate 1 do 50 od 369

Tema: Tražimo primjere kršenja Koda u HR

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sad ne znam sto bi ti rekla, ali osjecaj je

stvari s pedijatrima su nam svima osjetljive, jer to su ljudi koji se brinu za zdravlje nasih klinaca. a svi smo na to posebno osjetljivi. iskreno ja svom vjerujem, ali kad mi nesto ne stima pitam. ne dajem mu da samo kaze napravite to i to, pa napravim bez da mi nesto i objasni.

ono sto cu te ja pitati u vezi tvoje pedijatrice je da li ima igdje objesen neki plakat/sat/bloki sl. s logom proizvodjaca formule? jer time krsi kod.

djeljenjem savjeta roditeljima tesko da krsi kod, jer ja osobno vjerujem da je pedijatar osoba koja je mjerodavna reci dajte djetetu tu i tu formulu. savjete tipa mami od perice je pomoglo kad je davala perici mlijeko iz te i te sarene kutije ne vjerujem. ali mislim da pedijatar ima pravo glasa kod izbora formule.

o savjetima oko dohrane djeteta, mozda tvoja pedijatrica zbilja misli najbolje, mozda je tako ucila nekad na faksu, ali je probelm sto se ne educira, sto bi se reklo ne prati nove trendove (ovo me uvijek podsjeti na modu ). no o savjetima koje dobijas od nje, moras sama odluciti sto ces i kako ces, na zalost.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Katalog Konzum reklamira kašice i sokove od 4.mj. i dude i flašice (čini mi se da i to spada u kršenje Koda), katalog ima i na http://www.konzum.hr/ s lijeve strane se klikne na "prelistajte katalog"

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o preporukama espghana se na forumu pisalo na trri cetiri teme naveliko
    preporuka szo i unicefa, a i hpd ostala je ista - zlatni standard je 6 mjeseci (navrsenih) iskljucivog dojenja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •