Stranica 41 od 288 PrviPrvi ... 3139404142435191141 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma da. To je izgleda uobičajena početna doza. Čuvar je trudnoće i vjerujem da može napraviti samo dobro. Iza 20 tt obično preporučuju prestanak uzimanja Duphastona ali meni je zbog godina preporučeno da nastavim po 1 tabletu. Ne znam šta još uzimaš, ali ono što ti doktori uglavnom ne spominju je folna k. ili jednostavno Prenatal u kojem imaš sve moguće vitamine i mineralne u optimalnoj količini uključujući i folnu k. Ja osim toga uzimam još i magnezij i željezo po preporuci gina. U životu nisam pila ovoliko tableta

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

uzimala sam folnu kiselinu u tabletama-FolicAcid 800mcg po 1 tabletu dnevno
    poslije krvne slike ću vidjeti dali mi još šta fali.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jao pa nije valjda da nakon utrića moramo te duphastone? pa dokad ćemo trpati te sve lijekove?
    malo me to živcira , al dobro za bebice se mora..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

crvenkapica77 i sama se tako osjećam: strah i opet strah...

na prvom uzv kaže da nešto uz gv ima i da to nije dobro i da bi mogla prokrvariti ali da dođem za tjedan dan. naravno strepnja...
    na drugom uzv kaže:gv je uredna ali nema ploda, a po veličini gv bi trebao biti..opet strepnja
    na ovom uzv: evo, plod je ipak tu i narastao na 4 mm, gv je 19 mm ali nema srčanih reakcija....
    imam li se čemu nadati? mora li se sa 4 mm ploda čuti srce...

alma, javi nam se kako si?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zlatta žao mi je što stalno strijepiš....
    moje mišljenje je da te taj tvoj dr previše plaši i to nepotrebno...pa ja bih poludila da mi svaki put kad dođem na uzv govori "ovo nije dobro, ovo nije dobro, ovo nije dobro...sa 4 mm se ne treba ništa čuti..ja nisam ništa čula nego sam VIDJELA ritmične kontrakcije i to je sve...ako imaš plod to je odlična vijest...ja sam recimo promijenila doktoricu koja me je stalno na sličan način plašila i to puno prije MPO...svaki put kad bih joj došla ,ja sam izlazila u suzama...pa kaj mi to treba?od kad sam promijenila dr..sve mi je postalo fino,lijepo,krasno i normalno...
    kažem,ne znam kakav je tvoj dr...ali po tvojim riječima mi se čini kao da je sve to nepotreban stres..ali čemu?kaj je toliko nesiguran?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zlatta u kojem TT se nije čulo srčeko? Mislim da je bilo slučajeva da se srčeko pojavilo tek u 8tt tu na forumu...
    Puno ovisi o UZ, a kod tebe je i riječ o spontanoj trudnoći pa je teže brojati dane. Znam kako se osjećaš, ja prolazim kroz sličnu priču, mogu ti samo reći drži se i ~~~~ da slijedeći UZ otkloni svaku sumnju da je sve u redu!

Ja sam na 3x2 Utrogstana do daljnjega i 3x1 Estrofema koji postupno smanjujem, došla sam do doze 1x1 (danas sam 8+1 a do 10. tt bih ih trebala izbaciti skroz). Jučer popodne i danas ujutro pojavile su mi se u iscjetku od Utrogestana kao neke smećkaste žilice, i više se nije ponovilo. Vidjet ćemo što će biti kod slijedeće doze utrića. Imala sam slično i u prvoj trudnoći i sve je bilo OK, ali ovaj put se nekako više brinem zbog svega drugoga kako je krenulo.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

charlie kad si počela smanjivati estrofeme? meni je moj mpo dr. rekao do 10 tt ćemo piti 3x1 a moja gin koja mi vodi trudnoću kad je vidjela terapiju rekla je da joj nije jasno zašto pijem taj estrofem..ali rekla je nek nastavim ako je dr.mpo rekao..sad sam 7 tt..a utrići idu valjda do 12 tt..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tikice vidim da smo kod istog dr. Meni je rekao da pijem 3x1 do 8tt i onda počnem smanjivati kako bih do 10tt sve izbacila. Doduše nije mi to nigdje zapisao a kako su sad na praznicima nisam htjela zbog toga zivkati.
    Izračunala sam da 8tt počinje u biti sa 7+1 i smanjila prvo na 2x1, a za 5 dana postupno na 1x1. Možda sam malo uranila ali iskreno, iako su nuspojave za plod rijetke, nedokazane, minimalne, nekako sam sigurnija da ga izbacim. U prvoj trudnoći ga ionako nisam ni pila... S druge strane ti nosiš blizance pa je zato možda dobra veća hormonska potpora...a čula sam i za slučajeve da su žene uzimale Estrofem puno duže.

Moj gin. koji mi vodi trudnoću je rekao da Estrofem uz Utrogestan pruža podršku trudnoći i složio se s mojim ritmom smanjivanja/prestajanja i nikakvu zabrinutost nije izrazio ni zbog uzimanja ni zbog prestajanja.
    Utrogestan sam u prvoj T uzimala čak do 16.tt jer sam imala povremene spottinge kad bih ga pokušala smanjiti, vidjet ćemo kako će sad biti.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mirna mozda nemaju svi mogucnost mjenjati dr. ja npr. nemam jer u mom gradu postoji samo jedan ginekolog
    blago tebi pa si opustena i mirna , ja nakon 6god . borbe tesko mogu biti ,

zlata ja sam bila 6+1 t. kad sam cula srce , ne vidjela vec cula jako i glasno , a 5 dana prije znaci 5+4 je bilo ŽV 3mm

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Crvenkapica s jedne te strane razumijem ...tesko je nama kaj znamo kako smo tesko dosli do mrvice i zeljeli bi je sacuvati pod svaku cijenu
    Ja sam sad u 13tt i uvijek me prije uzv strah dali je sve ok ipovremeno se zabrinem bez razloga dali je sve ok Ali trudim se biti bezbrizna i pozitivna Radim sve sto su mi preporucili naprezem se minimalno Pijem vitamine stavljam utrogestane i ne citam potpise kad je ko imao spontani jer tako mogu samo izluditi Trenutno sam fokusirana na to da je beba ok i kako ce se zvati i sta cu pripremiti i kupiti za bratovu bebu koja ce se roditi za 3 mj Nemozes se samo zatvoriti i vegetirati od straha da se bebi nesto ne dogodi Ja se i nadem s prijateljicama i skuham i kad me muz nemoze voziti jer radi sama odem do dr na preglede i uzv Jer ako cu se opterecivati sa raznim strahovima mogu samo na zivce oboliti
    Nemogu reci da ne strepim pomalo ali sama na sebe utjecem tako da ne razmisljam o tome Nadam se da ce beba biti ok i vjerujem u to i tako trebas i ti Stagod da bude nemozes sprijeciti Evo neki dan citam na forumu jednu trudnicu na pjesackom udario auto Hvala Bogu i ona i beba su ok i naravno odmah strah covjeka ulovi ali ako realno gledas sta bi sad covjek trebao napraviti Nikud se ne maknuti iz kuce? Na neke stvari nemozes utjecati zato kad osjetis strah otjeraj ga i bice sve ok

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

nety,ti si to jaaaaako lijepo rekla.Ja sam u prvim tjednima strahovala isto kao crvenkapica,nisam uopće išla na forum jer bih oči odmah letjele na potpise i spontane,nisam mogla si pomoći,strecala na svaki jači zvuk i u bolnici i kući.Kada sam prošla 12 ti tjedan sve je jednostavno nestalo. Jednostavno jače od nas.Sada se ponekad uhvatim opet u brizi,hoće li sve u redu biti s bebom,ali ne dam se,vjerujem i nadam se daje sve dobro

cure čuvajte se volim vas

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja se uopće ne bojim da bih svojim ponašanjem mogla izazvati nešto loše. Radim, po doma isto spremam, kuham i brinem za svoju 2,5 godišnjakinju, putujem na seminare i spremamo se na skijanje. Dakle, ne skrivam se doma u strahu. ALI, strah je tu. Strah od slijedećeg UZ, strah svako jutro imam li još simptome, strah tijekom dana ima li što na gaćicama...znam da je sve zapisano i da ne ovisi o meni i bit će ono što mora biti, ali da sam opuštena i mirna - nisam. Trudim se biti realna. Možda se opustim kad i ako uspješno prođemo 12. tjedan...u prvoj trudnoći nakon toga sam se opustila, ali prva je bila školska od prve bete pa do kraja.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam sutra na kontroli, pa ćemo vidjeti... da li je naša curica spakirala kofere, ili planira se još neko vrijeme zadržati kod mame... Kaže muž da se ona taman spremi van, ali onda ja gledam Dnevnik, pa čuje što se vani događa, i zaključi da će još malo ostati kod mamice...
    Cura kofere spakirala i stgila nam -(nisam baš sigurna da sam dobila dozvolu za objavu, al )....čestitke draga patuljchica na tvojoj ljepotici, i čestitke tati!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čestitke patuljchici i cijeloj obitelji!!!!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Juhu patuljciche bravo...čestitke i ponosnom tati a maloj curki veliki ljubac

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

A sto se tice strahova, ma svi ih imamo priznali mi to ili ne. Samo pisite o svojim srahovima pitajte i ne drzite to u sebi.Treba se sa time znati nositi i suociti. Zato smo tu da si budemo podrska.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Oho, ubrzano nam stizu i novogodisnje bebe!

Cestitke patuljchice i sve najbolje vasoj curici!

A rodila nam je vidim i Sumskovoce! Bravo za dva velika decka i cestitke roditeljima!

Mia Lilly sada smo nas dvije na redu, zar ne?

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

A i Voćkica!!! Čestitke

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čestitke novopečenim sretnim mamama

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

čestitke mamicama koje su rodile i dočekale svoja zlata!
    Charlie moja dr. koja će mi voditi trudnoću je meni rekla da kad se plod lijepo uhvati nema potrebe za Estrofem..ma nije mi problem piti ga..kad dr.L kaže da smanjim budem..
    nego daj mi reci i ja planiram na skijanje, hoćeš ti skijati? ja mislim šetati na zraku ali ne i skijati..

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Čestitke novim mamicama; puse bebicama......još čekamo Neu

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Čestitke novopečenim mamama i tatama
    Puse curi i dečkima

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Patuljchice & Sumskice cestitam od srca na vasim srecicama

Sad cekamo ostatak ekipe da upoznaju svoje roditelje, Nea, Mia Lilly, Aurora neka bude brzo, lijepo i bezbono ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 29.12.2011. at 18:39

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    mirna mozda nemaju svi mogucnost mjenjati dr. ja npr. nemam jer u mom gradu postoji samo jedan ginekolog
    blago tebi pa si opustena i mirna , ja nakon 6god . borbe tesko mogu biti ,

zlata ja sam bila 6+1 t. kad sam cula srce , ne vidjela vec cula jako i glasno , a 5 dana prije znaci 5+4 je bilo ŽV 3mm

crvenkapice..ja sam se borila 4 godine..i to ti baš nema veze sa godinama borbe vec sa zdravim razumom i realnim obrazloženjem...a što se tiče strahova, imaju ga svi ljudi i oni koji nisu trudni..ni to nema veze sa MPO i godinama borbe već sa karakterom..ako si sklona paničarenju,paničarit ćeš oko najbanalnijih stvari i inače u životu...a što se tiče mijenjanja doktora..ja do svoje druge ginekologice putujem skoro sat i pol do drugog grada...ali ako ni to ne želiš onda bih ja na tvom mjestu otišla i privatno bar jednom čisto da vidim razliku...srce se ne mora uopće čuti ako doktor za to nema dobar ultrazvuk, možeš se na trepavice postaviti...a upravo zato postoji privatnik sa boljom opremom kog kojeg možeš vidit i čut sve živo i neživo...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Oho, ubrzano nam stizu i novogodisnje bebe!

Cestitke patuljchice i sve najbolje vasoj curici!

A rodila nam je vidim i Sumskovoce! Bravo za dva velika decka i cestitke roditeljima!
    potpisujem

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

aurora...kako stoje znaci za porod..hoće li tvoja malena vanka ili joj se nekako neda??hhe
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 29.12.2011. at 19:20

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Patuljchice, Šumskovoće čestitke od Nadam se da je bilo brzo i bezbolno i da ćete Novu dočekati kod kuće sa svojim bebicama i tatama!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

patuljchice, čestitke tebi i tvom mužu na malenoj buhtlici!

Voćkice, draga, od srca ti iskreno čestitam kao i tvom mužu na dolasku vaših dječaka!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja imam uskoro uzv i nadam se da ce sve biti u redu te da ćemo ovog puta sa 100%tnom sigurnošću moći potvrditi da se radi o malom pišonjici)
    ostale curke želim vam što bezbrižniju trudnoću..da mi se što manje sekirate i da budete što opuštenije i mirnije...često se sjetim laste kojoj spuštam kapu...koliko se sjećam bilo je tu krvarenja svaki dan da se nije mogla micati i to dosta dugo,a cura se držala kao stijena..svaka čast zaista....ne znam lasto kako je sada kod tebe, samo vidim da ti je sada sa trudnoćom sve u redu....
    ne daj bože da nam se svima nama išta traumatično desi....neka sve brige odu...a naše bebe neka se bore i uživaju bezbrižno u našim bušama žive i zdrave do termina...puse svima još jednom!!!cmok cmok cmok
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 29.12.2011. at 19:58

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Šumskovoće i Patuljchice i vm iskrene čestitke.....a vašim mirišljavim smotuljcima najiskrenija dobrodošlica.....

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nešto bih nešto podijelila sa vama i usput pitala za vaša iskustva....
    jučer sa 18+0 tt sam osjetila snažan pomak u maternici, stavila sam ruku na trbuh i osjetila pod prstima nešto tvrđe nego obično i laaaagano izbočeno...to sam osjetila već i prije negdje sa 17tt...osjetila sam laaaaganu bol..legla sam..gladila trbuh i onda se taj tvrdi dio "unormalizirao" odnosno "stopio" sa okolinom..kao nestao....pod prstima je onda bilo sve jednolično okruglo,a i ta lagana bol je nestala...
    ma jel to moja mala loptica se okreće?joooj ma ja sam sigurna da je to moja loptica,nema što drugo biti.....joj curke moje kako je to prekrasan osjećaj....ja sam se tako smijala od sreće ,nemrem vam opisati...

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Jooj mirna i ja bi da sam u 18tt i da osjetim malog kako hopse po trbuhu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tikice ja na tvom mjestu ipak ne bih, cak i da se dobro osjecam jer ipak nosis dvije bebice. Ja sam u prvoj trudnoci skijala (bila sam u 11 tt), ali laganini, 3 sata i s pauzom za rucak. Pasalo mi je jako, na tom zraku su mi nestale mucnine i probava se unormalila, preporodila sam se. Ali sad s mojom curkom ionako necu imat puno od skijanja, ako sve bude OK voljela bih se bar malo koji dan odskijat ali necu forsirati, bit ce lijepo i setati i vodit curu na sanjkanje...
    Posljednje uređivanje od Charlie : 29.12.2011. at 21:19

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

čestitke novopečenim mamicama!!!
    sretno svim curama koje su na redu za porođaj!
    cure koje ste na početku savjet, gledajte pozitivno i naprijed!

ja sam popodne bila na uzv, 33 tt, moja malena je velika beba ima već 2,5kg, okrenuta glavom dolje, jako aktivna, udara mamu non stop
    dr kaže da sad moram usporiti, nije da sam se počela otvarati ali nisam zatvorena kako sam bila prije..uglavnom lagane šetnjice i ne dugo na nogama..
    do sada dobila 7,5 kg i dr zadovoljan.. mi prezadovoljni, malena nam se čak i nasmiješila pa imamo sliju 3d s smješkom..

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo i ja se pridružujem čestitkama novopečenim roditeljima

Mi smo danas (9+5) vidili kako maše ručicama i nožicama pa smo jako sretni

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

patuljchice, čestitam na djevojčici!

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Mia Lilly sada smo nas dvije na redu, zar ne?
    Da, da!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cestitke novim mamama i tatama! Uzivajte sa svojim bebolincima!
    Mirna, to je gotovo sigurno prerano da bi se radilo o okretanju bebe - vjerovatno je u pitanju bila kakva BH kontrakcija (one izgledaju upravo tako kako opisujes).

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da javim novosti s utz-a: sinoć smo bili, beba je veća za tjedan dana nego što zaista i jest, fino napreduje, ja sam od početka trudnoće dobila kh čime je doktorica izuzetno zadovoljna; sada mi opet slijede krvne pretrage, urin, itd.; u om se tjednu činilo da je dečkić, a na dva utz-a nakon toga beba ili nije raširila nogice ili bi se toliko razmahala da nismo uspjeli vidjeti...međutim, sinoć se napokon na par trenutaka smirila i lijepo nam se otkrila...i...stiže nam naša čudesna djevojčica!!! Nama spol nije bitan...samo da je živo, zdravo i da napreduje kako treba...i nitko sretniji od nas!!! I eto, na proljeće nam stiže naša princeza! (Kaže doktorica da će imati duge noge temeljem mjera bedrene kosti...mala gazela...hahaha).
    Još jednom, iskrene čestitke svim mamama, a posebno mojoj Voćkici
    Svima koje su sada na redu...želim svu sreću svijeta i da im porod prođe što bezbolnije

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitke novim mamama i tatama! Uzivajte sa svojim bebolincima!
    Mirna, to je gotovo sigurno prerano da bi se radilo o okretanju bebe - vjerovatno je u pitanju bila kakva BH kontrakcija (one izgledaju upravo tako kako opisujes).
    pa čuj i to je moguće također, ne kažem,...ali ti ga isto uveličaš: "gotovo sigurno prerano".......možda kod mene ipak nisu pokreti bebolina već BH kontrakcije---ali nije baš prerano ni za pokrete,tak veli velika većina...
    a jesi li ti imala BH kontrakcije ovak rano..jel to ok?ma do sada ih mogu doslovce na prste jedne ruke prebrojat...cca 3..

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

čestitke mamicama i taticama na mirisnim bebicama
    darkice lijepo, curica

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da javim novosti s utz-a: sinoć smo bili, beba je veća za tjedan dana nego što zaista i jest, fino napreduje, ja sam od početka trudnoće dobila kh čime je doktorica izuzetno zadovoljna; sada mi opet slijede krvne pretrage, urin, itd.; u om se tjednu činilo da je dečkić, a na dva utz-a nakon toga beba ili nije raširila nogice ili bi se toliko razmahala da nismo uspjeli vidjeti...međutim, sinoć se napokon na par trenutaka smirila i lijepo nam se otkrila...i...stiže nam naša čudesna djevojčica!!! Nama spol nije bitan...samo da je živo, zdravo i da napreduje kako treba...i nitko sretniji od nas!!! I eto, na proljeće nam stiže naša princeza! (Kaže doktorica da će imati duge noge temeljem mjera bedrene kosti...mala gazela...hahaha).
    Još jednom, iskrene čestitke svim mamama, a posebno mojoj Voćkici
    Svima koje su sada na redu...želim svu sreću svijeta i da im porod prođe što bezbolnije
    Darkice,pa mi smo skoro terminuše ,bit će cura!!!!!super za uredan uzv
    Posljednje uređivanje od đurđa76 : 30.12.2011. at 09:15

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sad sam malo surfala o tim BH kontrakcijama..kažu dr i da mogu se javiti čak od 6tt ali se češće mogu osjetiti u drugom i trećem tromjesječju...one pripremaju cervix za porod tako što ga omekšavaj ali ne i otvaraju što je razlika od pravih trudova..onak kak sam ja to opisala je fakat to to...što i frkić veli...nije bog zna kaj...hoću reći nije strašno..može doći čak od punog mjehURa, dehidriranosti i pretjerane aktivnosti..hm....pijem ko blesava,mjehur često praznim i redovito..ali znam po kući rintati zbog dosade pa je možda i to razlog...znači..moram se umirit malo...Mg pijem..200mg na dan..jer ak popijem više dobijem sračkone..šetam lagano i ne predugo a ni nemrem više jer me počnu bolit križa pa moram sjest...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

još jednom hvala ti frkić na razjašnjenju...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Darkice super za pregled curka kažeš..predivnoooo!

Charlie imaš pravo neću skijati, a unaprijed se veselim svježem zraku i prestanku mučnina!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

čestitke novopečenim majkama! i puse bebama..

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

joj Mirna ja se sva raznježila i stvarno pomislila da je to bebica,kad ono čitajući dalje
    I ja sam danas 17+0,jučer sam osjetila nešto kao mišić ili neki trzaj u stomaku,na desnoj strani,nisam sigurna da je to bebica.Dr mi je rekao da kao prvorotka vjerovatno neću ni čuti bebu do 20tt i da se ne zabrinjavam.
    U pon smo na kontroli.A u prvom mjrsecu sam planirala do Splita do Dr Poljaka na pregled.Već semislim bi li smjela doMcDonaldsa

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čestitke mamama posebno Šumskici!
    I ja sam blizu.Sutra smo ravnih 38.t.t.U pon.kontrola pa ćemo vidjeti ako dečko planira skori susret sa nestrpljivim roditeljima!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čestitke novim mamicama i puno sreće svima koje su sad na redu.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

alma drži se,svaki novi dan koji odgodi carski treba slavit
    Držim fige da doguraš šta dalje

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Čestitke novim mamama

Evo mi danas 17+0,sve je u redu..... i da-dečko je