Stranica 81 od 288 PrviPrvi ... 3171798081828391131181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,001 do 4,050 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav cure!
    Da vam se javimo 4.07 je nasa princeza dosla na svijet. Samo se mazimo ljubimo i puno volimo
    Porod je bio skolsi. Nesto najlipse na ovom svitu. I hvala bogu napokon dobila najlipsi posao na svijetu- biti MAJKAA.iskreno to svima zelim

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Gosparka, Kockice, iskrene čestitke

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Gosparka, kockice čestitam .

Bili evo sve je u redu, baš mi je drago

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Čestitke novim mamicama, zvuči predivno pa i ja jedva čekam ugledati svoje sunce!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gosparka,Kockice cestitam! Uzivajte i mazite se sa svojim mrvicama!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bravo. bravo! Koliko novih srećica!
    Čestitam svim sretnim roditeljima!

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Gosparka, Kockice cestitam!!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke čestitke na vašim bebicama......uživajte!!

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Gosparka,kockica1 čestitam vam od !

meni danas termin,ništa se ne dešava,starijeg sina sam rodila sa 41+3 pa se bojim da bi i ovaj put moglo biti slično.
    sutra smo na pregledu i ctg-u pa ćemo vidjeti što kažu.
    hvala ti Bože barem je zahladilo pa je lakše.
    pusa svima!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

gosparka i kockice čestitam na bebicama, a tvoja priča gosparka posebno mi ulijeva nadu prije sutrašnjeg uzv.
    čestitam cure

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Gosparka i Kockice čestitam!

Sezen i nama danas termin i ništa posebno se ne događa, jedino što mi se zadnja dva dana užasno spava, prespavam pola dana. Sutra isto na ctg u bolnicu pa ćemo vidjeti.
    Danas bi bilo lijepo roditi...vrijeme nam ide na ruku

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ima li netko ovdje da je išao kod dr. Marton na uzv i kombinirani probir?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hej mari mar idem ja , to ti je dr.L preporučio jel da?
    ja sam se naručila 3.08.

cure koje ste nam postale mamice čestitam , našim terminušama lagan porod želim ~~~~~~~~~~~~~~~

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se naručila 3.08.

cure koje ste nam postale mamice čestitam , našim terminušama lagan porod želim ~~~~~~~~~~~~~~~
    Tikica, ja sam isla kod Marton skoro godinu dana. nije mi bas sjela nesto dobro. samo da znas. 7 mjeseci me sopala sa klomifenom i samo su ciste nastajale. iako je njena sestra moju mamu spasila. To su ti stara mama i jedna kcer koja rade privatno i druga kcer radi na svetom duhu.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja sam se naručila 3.08.

da dr. L. mi je preporučio...
    jesi već išla kod nje prije ili sad prvi put ideš?

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Gosparka i Kockice čestitam!

Sezen i nama danas termin i ništa posebno se ne događa, jedino što mi se zadnja dva dana užasno spava, prespavam pola dana. Sutra isto na ctg u bolnicu pa ćemo vidjeti.
    Danas bi bilo lijepo roditi...vrijeme nam ide na ruku
    je draga bilo bi lijepo...
    ja za razliku od tebe malo spavam,do prije nekoliko dana sam spavala popodne po par sati,a sada me uhvatila neka nesanica,
    a energije imam puno,peglam,čistim,kuham sve u šesnaest

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Tikica, ja sam isla kod Marton skoro godinu dana. nije mi bas sjela nesto dobro. samo da znas. 7 mjeseci me sopala sa klomifenom i samo su ciste nastajale. iako je njena sestra moju mamu spasila. To su ti stara mama i jedna kcer koja rade privatno i druga kcer radi na svetom duhu.
    Meni je kćer koja radi privatno, zbog povećanog nuhalnog nabora rekla da 90% nosim bebu s downom. Umrla sam skoro kod nje na stolu. Toliko straha i panike koliko mi je ona priredila nije nitko.
    Toplo preporučam da ih se klonite.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure koje idete na kombinirani-oprezne budite. Idite kod liječnika koji rade puno pretraga mjerenja nuhalnog nabora i imaju potrebne licence za tu pretragu. Dr koji nije iskusan u mjerenju nuhalnog nabora može lako napraviti netočno mjerenje, a onda često kod žena nastupa panika i strah. Kod mjerenja nuhalnog nabora, svaka desetninka milimetra a kamoli milimetar su bitni jer jako utječu na konačan rezultat. U mjerenju nuhalnog nabora nedovoljno educiran i nedovoljno iskusan ginekolog može lako pogriješiti.

Topao savjet: za ultrazvučno mjerenje ići kod liječnika koji rade velik broj mjerenja nuhalnog nabora i iskusni su u tome, biokemijski dio odraditi u bolnici u Vinogradskoj, a ne u privatnim laboratorijima.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Eto, Inesz je staloženo i stručno rekla.

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hej cure, zna li netko novosti o king, kako je, ona i bebe?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj sad ste me isprepadale.. pa ne znam meni je dr.L preporučio ovu doktoricu za nuhalni jer kao ona je precizna i točna a budu i nalazi isti dan, krv ne vadi ona nego se ide negdje u bolnicu ne znam još točno..
    nisam nikad bila kod te žene ..šta sad da radim?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje idete na kombinirani-oprezne budite. Idite kod liječnika koji rade puno pretraga mjerenja nuhalnog nabora i imaju potrebne licence za tu pretragu. Dr koji nije iskusan u mjerenju nuhalnog nabora može lako napraviti netočno mjerenje, a onda često kod žena nastupa panika i strah. Kod mjerenja nuhalnog nabora, svaka desetninka milimetra a kamoli milimetar su bitni jer jako utječu na konačan rezultat. U mjerenju nuhalnog nabora nedovoljno educiran i nedovoljno iskusan ginekolog može lako pogriješiti.

Topao savjet: za ultrazvučno mjerenje ići kod liječnika koji rade velik broj mjerenja nuhalnog nabora i iskusni su u tome, biokemijski dio odraditi u bolnici u Vinogradskoj, a ne u privatnim laboratorijima.
    Ines, meni su u Kliničku bolnicu Merkur slali u laboratorij. Bila 03.07.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

joj sad ste me isprepadale.. pa ne znam meni je dr.L preporučio ovu doktoricu za nuhalni jer kao ona je precizna i točna a budu i nalazi isti dan, krv ne vadi ona nego se ide negdje u bolnicu ne znam još točno..
    tikica78 ja ti preporucam dr marton, ja sam sve obavljala kod nje pa i kombinirani, prekrasna zena i jako dobra doktorica, kombinirani ce ti napravit ulla marton dakle kcer jer rade mama i kcer, odmah ti kaze koliki je nuhalni nabor i onda ako ces i krv vaditi mozes npr u laboratoriju Brayer, nalazi budu isti dan gotovi ili sutradan zavisi u koje doba dana ces vadit krv, nalaze e mailom posalju doktorici i ona te nazove i javi ti. stvarno preporucam dr Marton u svemu!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala ti aslan sad si me umirila.. tako sam se veselila tom pregledu a i dr, mi je preporučio .. super , puno ti hvala!
    još putujem iz osijeka kod nje, naručila me u 8,30 onda se nadam stići sve obaviti u istom danu.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja bi ti preporučila da ideš kod dr Radončića, u Vili. Odma ti je tamo i Breyer di odmah vadiš krv. Ali kako hoćeš...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

a jeste i mene isprepadale!!!!!! i meni ju dr.L. nahvalio...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tikica 78.......ja ti nemam baš iskustva sa dr. Marton pa ti neznam dati preporuku ali ti mogu reći gdje ja idem.
    Ja na kombinirani idem prekosutra u Polikliniku Betaplus........vjerovatno si čula već za njih jer oni se isto bave MPO-om......inače ja tamo vodim svoju trudnoću privatno kod dr. Baumana koji je inače voditelj centra za hunamu reprodukciju na Svetom Duhu..........ja u doktora imam puno povjerenje......on me operirao i zahvaljujući njemu sad kuca jedno srčeko ispod moga jer je savršeno odradio posao (inače operirala sam uznapredovalu endometriozu i polip na maternici).
    Ono s čime sam jako zadovoljna je i njihova super organizacija.......ja sam naručena ujutro-moj dokotr će napraviti detaljan uzv i sve izmjeriti i njihova med. sestra će mi izvaditi krv i onda dalje oni sve šalju u laboratorij a meni popodne stigne nalaz........znači nalaz je isti dan a ja ne moram nigdje nosakati krv i taj papir sa mjerama to odrade oni.
    Ako ti je dr.L preporučio tu doktroicu sigurno ti nije preporučio nekog tko nema iskustva.......najvažnije je da imaš povjerenje u doktora kojeg si izabrala.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je dr.L preporučio dr.Kosa. Ja sam sve obavljala kod dr. Kosa.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tikice78 i meni je bio preporučen dr.Kos od strane prof.Š. Navodno da je jedan od najboljih uzv dijagnostičara. Na mene je ostavio jako dobar dojam. Preporuka.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

E da...zaboravih i ja spomenut dr Kosa uz dr R

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala ti aslan sad si me umirila.. tako sam se veselila tom pregledu a i dr, mi je preporučio .. super , puno ti hvala!
    još putujem iz osijeka kod nje, naručila me u 8,30 onda se nadam stići sve obaviti u istom danu.
    Tikica, nemoras se bojati. svi oni znaju svoj posao. dobri su i kos i radoncic i marton. osobno sam kod svih njih bila. marton ce ti se dopasti zbog pristupa sigurna sam. ali meni se eto zamjerila jer me sopala sa klomifenima i ciljala mi odnose a ciste su rasle i rasle. kad je luci to vidio krizao se. zato ju ne volim, ali s druge strane vidla je polipe koje nitko drugi nije vidio i odmah smo to rijesili, da nismo sad ne bi bila trudna. malo je cudno da je nas prije tebe i to dva mjeseca slao kod kosa a sad salje kod marton, zasto nemam pojma u cemu je kvaka. luci mi nije doktor od provizija vec mozda tako ja sam mu rekla zadnji outa da kod kosa vise ne idem. nije mi sjeo. sto da radim...ne volim kada doktor pojedine pacijente priveligira i sudi po izgledu. mozda su se luciju zalili na kosa pa on odlucio promijeniti tko zna...uglavnom kada obavis kod marton ides u brayer osim ako ti marton ne izvadi krv i nosi ona sam u breyer. znam da ona nema medicinske sestre...ono sto ti ne zelim je da te gleda mama iako je mama isto strucnjak ali ima dosta godina i tako...ulla je bolja.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

koliko se čeka na nalaze u brayeru?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

navodno ta neka ulla će me gledati, a tko zna možda je taj dr.Kos na Go pa me poslao kod dr.Marton ali evo dobila sam sa još par strana takve pohvale za tu dr. tak da neću odustati idem kod nje. javim vam kak je prošlo i hvala svima za svajetima.
    mari mar dr. Marton je meni rekla na telefon da nalaze dobiješ isti dan na mail.. a sad gdje se ta krv vadi to ne znam točno.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nalazi u breyeru su odmah isti dan.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tikice, ja sam dugo prije toga bila pacijent Martonica i bila sam zadovoljna, poznanica je sad tamo vodila trudnoću, bila je zadovoljna, ne kažem da ćeš loše proći, već da ona nije najbolji izbor za to, jer nn je nešto drugo, vani to rade samo certificirani liječnici. Molim te pročitaj moju priču, da ne umreš od straha kao ja, ako opet nešto bubne. http://forum.roda.hr/threads/64172-v...molim-iskustva

I pazi, lakome su na novce, unaprijed sve pitaj, traži račun, ja ga više puta nisam nego jesam dobila.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 17.07.2012. at 23:58

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

isprike sto upadam iz vedra neba, ali mozda ce nekom pomoci info. moja sogorica (inace drzavljanka amerike) je prije par tjedana bila kod dr. ulle marton na kombiniranom probiru i na temelju rezultata ju je dr. marton poslala dr. kosu na amniocentezu (ide danas).
    tikica sretno!
    Posljednje uređivanje od bubekica : 18.07.2012. at 08:23

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice sretno!
    Šta nam je sa Sezen???

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    isprike sto upadam iz vedra neba, ali mozda ce nekom pomoci info. moja sogorica (inace drzavljanka amerike) je prije par tjedana bila kod dr. ulle marton na kombiniranom probiru i na temelju rezultata ju je dr. marton poslala dr. kosu na amniocentezu (ide danas).
    tikica sretno!
    Ja bi preporučila dr.Kosa jer, kao što sam i napisala, sve sam obavila kod njega. I kombinirani, i amniocentezu.
    Meni dr. L (a vodio mi je trudnoću do kraja) nije ni spomenuo ovu drugu doktoricu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi preporučila dr.Kosa jer, kao što sam i napisala, sve sam obavila kod njega. I kombinirani, i amniocentezu.
    Meni dr. L (a vodio mi je trudnoću do kraja) nije ni spomenuo ovu drugu doktoricu.
    evo danas sogi bila, napravio joj je anomaly scan (ponovo) i narucio je na amnio iducu srijedu, kaze da je danas prerano (15+4). mislim da onaj tjedan iza ide na go.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a zašto mora na amniocentezu? jel se to ide kad nešto nije u redu? ja na to bi pristala jer znam curu koja je neki dan zbog toga izgubila bebu , preveliki je rizik

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sestra joj je imala turnerov sindrom, a i nalazi kombiniranog joj nisu bas bajni. Ja sam osobno protiv ac, al njihova je odluka.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

dr Kos je vjerojatno najbolji stručnjak za uz u trudnoći

u 18 tt bila sam na uz kod njega, bebača je gledao toliko pažljivo, anaomaly scan radio je gotovo sat vremena.
    sve pregleda, ništa ne propušta, strpljivo čeka dok se beba ne pomakne da bi sve mogao vidjeti i pregledati.

toplo preporučam dr Kosa

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I iskustvo moje sogice je odlicno!

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

čestitke novim mamicama

i ja sam na kombinirani i anomaly išla u ginekos kod dr Kos, topla preporuka.

Mi smo 37 tt jučer navršili, zatvorena još, čekamo...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iskustva su stvarno razlicita. Meni npr. dr. Kos uopce nije sjeo - tijekom cijelog pregleda je zvakao zvakacu a ne mogu ga pohvalit ni da je bio nesto posebno ljubazan. Inace sam ga imala u boljem sjecanju od ranije (hodala sam kod njega na gin. preglede dok je jos radio u Viliju) ali sad imam dojam da se promijenio otkad ima svoju ordinaciju. Bilo bi nekako ocekivano da se onda vise potrudi ali evo moj dojam je bio takav da se vise nisam vratila. Daleko od toga da bih sumnjala u njegovu strucnost, samo mi je zasmetao taj nezainteresirani pristup.

Moja iskustva s dr. Marton su dobra, kao i s dr. Radoncicem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo mojih 2 centa - svi su mi od njih super i genijalni.

Marton - meni je ona super super super. Ono što mi je kod nje super je (iz moje laičko-pacijentske perspektive) je što nije stila "misli pozitivno i bit će sve OK", i što je oprezna. Nekima to smeta - ako ste tipovi da vam smeta, onda promislite.

Radončić - njegov forte je, iz moje perspektive, izuzetna dostupnost, friendly pristup i ugodna komunikacija, on je malo više "misli pozitivno" od Martonice.

Kos - e, on mi je za nuhalni bio the right guy. On nije ni misli pozitivno ni misli negativno - on je stila da te osvijesti pažljiivo o rizicima i ostavi te da odlučiš, pažljivo ti objasnivši što je za tebe rizik i što je na tanjuru za izgubiti i što ti je prihvatljivo. On je meni oko mojih dvojbi oko amnio ono baš totalno legao, baš to što se držao sa strane, sve objasnio, sve hajlajtirao i rekao "što ćemo" - a ne "ja bi to i to i ja ne bi to i to".

Svi troje su mi ma ono baš super. Koji je kompetentniji u znanju - to su male granice koje ja ko laik ne mogu prosudit. Svodi se na "beauty contest", tj. što kome u nekom trenu (komunikacijski) više paše. Uvjerena sam da svi znaju izmjerit nuhalni i imaju za to odgovarajuću mašineriju.

Oko amnio dilma je kao Kos No. 1, ako do toga dođe.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.07.2012. at 11:47

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pardon, kod Kosa sam radila amnio i onaj anomaly scan, mislim da su za nuhalni svi OK. Neki dr-ovi pak ne preferiraju breyerov lab za vađenje krvi, nego Vinogradsku... ali, iz moje perspektive, onda treba pitat dr-a koji će nalaz tumačit (kod kog se ide na UZV) ima li neke preference tj.... ono, seljački "koji lab voli" (nemojte tako pitati, nego stila imate li preporuku di da odem itd.itd.).

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam kombinirani radila kod Radončića i pitala sam ga za vađenje krvi mogu li u Breyer pošto je odmah kod Vilija, rekao mi je da ne, da njih nikako ne voli, i poslao me u Vinogradsku. S tim da mi je sestra u Viliju izvadila krv i ja sam to samo odfurala u Vinogradsku. Oni nalaz šalju Radončiću, a on je meni javio za nalaz. Dok još nisam bila trudna trebala sam raditi neke nalaze i isto mi je rekao d ako idem privatno neka idem u sunce...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

a joooj ja jutros malo prokrvarila....i onda stalo da bi se sad opet pojavilo par kapi
    naručena sam za sutra ujutro kod dr. na pregled nadam se da nije ništa strašno, a u stvari umirem od straha

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

mari mar kako ti je danas? Nadam se da je sve u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •